Drugo i prvo kolo prvenstva Vojvodine

Podeli:

U subotu je odigrano drugo kolo Prvenstva Vojvodine za pionire i prvo kolo za pionirke

Dečaci su u drugom kolu savladali ekipu Bavaništa sa maksimalnim rezultatom 3:0, po setovima 25:8, 25:14 i 25:11.

  • Momci su igrali odlično, što pokazuje i rezultat.  Tokom utakmice bili su maksimalno koncentrisani  i ekipu Bavaništa pobedili su bez problema.Ni jednog momenta nije došlo do pada u igri mojih momaka. Zasluženo su pobedili i osvojili nove bodove – rekao je trener Darko Jančić i ekipi Bavaništa čestitao na fer i korektnoj igri. Mi u sledećem kolu igramo u gostima protiv ekipe OK Klek. Nastavljamo intezivno sa treninzima jer prvenstvo je tek počelo, dodao je  Jančić.

Za naš tim igrali su: Stankov, Zečić -kapiten, Štrbac, Šesto, Stoiljkovski, Rakić, Tričković, Nikin, Šamanc, Funduk, Tančić, Markov, Banč i Jelisić.

  • Pionirke su poražene od selekcije OK Ki 0230 rezultatom 2:3, po setovima 25:5, 25:15,20:25, 23:25 i 11:15. Devojčice su tokom cele utakmice igrale odlično. Prva dva seta bile su dominantnije u odnosu na gošće. Međutim, došlo je do pada koncentracije i gošče su to iskoristile i odnele pobedu. Ja mojim devojčicama čestitam na igri i  borbi do samog kraja utakmice.U petom setu su napravile preokret, ali  velika želja za pobedom koštala nas je rezultata jer smo pravili greške. Ekipi Kikinde čestitamo na pobedi – istakao je trener Zoran Pavlović

Za naš tim igrale su: Nešić- kapiten, Gordić, Vukov, Prokin, Nikolin, Georgijev, Vujadinović, Bone, Lubarda, Torbica, Pribić, Drča, Kerčov, Todorović i Tomić.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga