Ljudski je grešiti, al’ modno nije!

Podeli:

Žene su tu da uvek daju maksimum od svoga izgleda, ali da li se ikada desi da premaše i maksimum i pređu granicu pa otplove u vode kiča? Svi mi volimo Rihanninu pesmu Shine bright like a diamond, ali je takav sjaj  no-no u podne i radnim danima. Jer ne izgleda sve sjajno kad je toliko sjajno. Zašto? Upravo jer sve ima svoje zato! Nisu sva pravila tu da se krše i zato sam ja rešila da malo potpomognem i napravim sažetak modnog gradiva.

NO-NO lista:

Gospođa nakita
Božić je prošao raskitile ste jelku, vreme je da raskitite i sebe! Jer masivan i težak nakit ume da bude baš kako i zvuči. Učiniće vas starijom, sigurna sam da sam vas već ovom konstatacijom odvratila od njega. Vodite se ovim pravilom ’’Glamur za glamur’’ i sve će biti ok.

Too much jewelry ilustracija, izvor Google

Ne robujte trendovima ako vam ne stoje
Dakle recite ne trendu ako i on vama rekao ne, neka vaš najbolji prijatelj bude ogledalo. Moda je prolazna- stil je večan, on je vaš lični pečat. Biće zaista super ako neki trend uspete da uklopite u nešto što je već deo vas, ali nemojte da preterujete.

Od svakog trenda pomalo, izvor Google

 

Uzmi boje i nije važno da l’ su moje ili tvoje
Znam da svi mi čim ne znamo šta ćemo da obučemo, hvatamo se za crno jer je ono sigurica. Ali ono  je tmurno i ako ga previše često nosite izgledaćete kao da ste svakoga dana isto odeveni, a to ne želite zar ne? Ali ako ste već pasionirani ljubitelj crne onda bar u svoj tmurni outfit unesite malo vedrine ešarpom u boji ili nekim jednostavnim komadom nakita.

Ljudi u crnom MiB, izvor Google

Štiklice za spretnice
Visoke potpetice nosite samo i samo ukoliko spretno hodate u njima. Ako niste vešti najbolje bi bilo da vežbate u kući i postepeno povećavate visinu pete. Jer u suprotnom osim što ćete izgledati vrlo smešno takođe može doći i do ozbiljnih povreda.

Nezgoda na modnoj reviji, izvor Google

A ona sija
Sija i previše jer highlighter  nije za sunce, što se mene tiče nije ni za šta, ali stvar ukusa. Opet se donekle vraćamo na segment o trendu, fama oko higlightera ne jenjava, a naše drage dame su postali toliki ljubitelji istog da ga često stave i po par puta pa je razlika i više nego očigledna. Dame sijajte iznutra i ne preterujte sa tim highlighterom pogotovo ne u dnevnoj varijanti.

Previše highlightera, izbor Instagram

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Dobrodošli na RTV Santos Instalirajte našu aplikaciju

Instaliraj
×

Pretraga