Gledaćete u novom izdanju emisije Agrosat

Podeli:

Nikola Božović, voditelj jedne od najgledanijih regionalnih emisija za poljoprivrednike – Agrosat,  ove nedelje će ugostiti zanimljive sagovornike: Natašu Tomović – predsednicu Komisije za licitaciju grada Zrenjanina, Nenada Ilića – predsednika Anitkorupcionog tima „Obruč“ i Duška Radišića- pomoćnika gradonačelnika za oblast lokalnog društveno-ekonomskog razvoja.

Naš voditelj Nikola Božović i Nataša Tomović – predsednica Komisije za licitaciju državnog zemljišta

U 217. izdanju naše popularne emisije, koja se emituje subotom u 17h, donosimo vam niz interesantnih informacija iz poljoprivredne proizvodnje.

Bićete u prilici da čujete savete stručnjaka pred prolećnu setvu: Kako početi setvu i kada je završiti. Pored toga, pripremili smo za vas brojne savete iz oblasti stočartva, kao i korisne informacije o agrotehničkim rokovima, a saznaćete i kada će započeti radovi na velikom Povrtarskom centru u Mužlji.

Razgovaralo se o važnim temama

Razgovaraćemo i o tome kako je prošla licitacija državnog zemljišta u Zrenjaninu, a uz to smo pripremili pregršt poljoprivrednih vesti iz našeg grada i okolnih mesta. Naravno, posvetićemo se i predstojećem katoličkom prazniku – Uskrsu, koji će vernici slaviti 1. aprila ove godine.

Nadamo se da ćete nas gledati, u subotu u 17h, a za one koji nisu u mogućnosti da nas prate u subotu, emisija Agrosat se reprizira nedeljom od 14h.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga