Muzičko izdanje emisije Vikendica

Podeli:

U sledećem, muzičkom izdanju naše emisije – Vikendica, koje će biti prikazano na televiziji u nedelju u 17 časova, družićemo se sa talentovanim muzičarima.

Najpoznatiji od njih, svakako je Željko Vasić koji će se u okviru nove koncertne turneje „Da pređemo na ti“, predstaviti zrenjaninskoj publici 30. marta na velikoj sceni Kulturnog centra Zrenjanina sa početkom u 20h.

Željko Vasić je debitovao na domaćoj muzičkoj sceni 2000. godine na festivalu Sunčane skale pesmom „Žena kao ti“.

Potvrdu svoje popularnosti i kvaliteta Željko Vasić je za album INTRO dobio već 2005. godine kada je na Beoviziji nagrađen za najbolje debitantsko izdanje.

Usledile su i brojne nagrade i priznanja najeminentnijih domaćih televizijskih i radio stanica. Nakon nekoliko meseci studijskog rada, krajem 2006. godine Željko Vasić je objavio novi singl SAMO MOJA, pesmu koja je kao naslovna numera najavila njegov drugi studijski, ali i prvi standardni album.

Krajem godine stigla je i definitivna potvrda kvaliteta Željka Vasića, koji je zahvaljujući jednom od najprodavanijih izdanja u 2008. poneo titulu Pop pevača godine na Radijskom festivalu.

Dok su se nizale nagrade, koncerti i uspesi, Željko je istovremeno i vredno radio na novim pesama koje su ostavile veliki trag u srpskoj pop muzici.

Tokom 2012. Željko Vasić je objavio hit singlove “Zanjiši kukovima”, “Voli me i ne voli me”, “Željo moja jedina”, a album”Letnji intemezzo” objavljuje 2013.

Brojne nagrade i koncertne turneje obeležile su proteklih nekoliko godina Željkove karijere, a u maju 2016. izdavačka kuća Pop music objavila je album „Nema dalje“ i CD sa koncertom Željka Vasića iz Sava Centra.

Magla bend izvodi novu pesmu: Samo se noćas pojavi

Magla bend na svojim nastupima stvara vrhunsku atmosferu svirkom i uvek aktuelnim repertoarom.

Zahvaljujući velikom iskustvu, dobroj svirci i širokom repertoaru, jednako su angažovani na svadbama, maturskim žurkama, kao i na svirkama po klubovima, diskotekama i privatnim proslavama.

Njihov repertoar je veoma širok i obuhvata domaću i stranu pop i rock muziku, izvorne stare, kao i nove narodne pesme. 

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga