Zašto Zrenjaninci sve više peru kola preko aplikacije Ready2Wash

Podeli:

Trend koji već pet godina postoji u Evropi stigao je nedavno i u Zrenjanin, preko aplikacije Ready2Wash. Bezgotovinsko plaćanje koje je obuzelo Evropu i pre kovida, a sada je postalo izuzetno popularno, pokazalo se kao zgodan i jednostavan način da platite bilo šta, pa čak i pranje kola, jer vrlo često “nemate sitno”.

Samouslužna autoperionica Maris je shvatila značaj ovog olakšanog načina plaćanja, te je za sve korisnike aplikacije obezbedila dodatne pogodnosti.

Ova autoperionica je bez sumnje najveća i najkvalitetnija samouslužna perionica u Zrenjaninu. Preko aplikacije Ready2Wash u Srbiji, u saradnji sa Mastercardom, Maris je omogućio da kupovinom digitalnih žetona dobijete 50%, pa i 100% žetona više. Ako kupujete žetone za pranje za 200,00 dinara dobjete četri žetona umesto dva. Takođe, dobijate i 10% više vremena za pranje od onog koje imaju korisnici metalnih žetona.

Pitali smo predstavnike Marisa kakvi su utisci njihovih korisnika:

– Od kako je pokrenuta akcija Ready2Wash i Mastercarda ljudi sve više peru preko aplikacije, broj se udvostručio, jer im se više isplati. Pored toga, mnogo im je jednostavnije, ne moraju da razmišljaju gde će da usitne novac. Mi smo zato njima izašli u susred i dali im duže vreme pranja, jer to je bitno za njih, mnogo im znači, i zato dolaze baš kod nas.

Autoperionica Maris, koja u Zrenjaninu postoji već 10 godina, se trudi da svojim korisnicima uvek da više. Koristi ekološku, profesionalnu hemiju za pranje vozila, a vodu koja ostane nakon pranja filtrira, odvaja i uklanja kroz odgovarajući tehnološki proces na narušavajući eko sistem. Potrošnja vode na samouslužnim perionicama je deset puta manja u odnosu na pranje auta kod kuće. Ovakvo povoljnije i jednostavnije pranje uz svest da je važno da čuvamo našu okolinu je promenilo navike Zrenjaninaca.

Ukoliko još niste instalirali aplikaciju, pravo je vreme da to uradite i počnete da koristite sve prednosti koje ona pruža. Preuzimanje aplikacije Ready2Wash moguće je na: Google Play Store kao i na App Store.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga