Za vrele dane – papuče i sandale

Podeli:

Visoke temperature i dosta aktivnosti tokom dana zahtevaju adekvatnu letnju obuću u kojoj ćete se osećati komotno i moći normalno da funkcioniste. Ukoliko dosta šetate ali i vozite kola, preporuka je da birate sandale, koje su više otvorene, ravne i pružaju vam osećaj sigurnosti. Dakle, stabilne i da imate osećaj da je vaš zglob fiksiran čime neometano možete da šetate, vozite kola ili bicikl. Tokom sedenja, posebno kada je veoma vruće savetuje se da vam noge čak budu malo i podginute i ukoliko to posao dozvoljava – izujte se i raskomotite u nekim laganim papučama. Oni koji rade remote znaju o čemu pričamo i kako je to zapravo dobar osećaj.

Sastanci sa poslovnim partnerima, klijentima ipak iziskuju malo drugačiji stajling i tada se bira zatvorena i malo elegantnija obuća.

Tempo je takav a i radne obaveze da vam u toku jednog dana treba zapravo više pari obuće. Kada je ovako vrelo, papuče su must have ali i sandale, lagane patike – platnene za neku šetnju i možda neke štikle za petak, subotu i neku svirku pod otvorenim nebom.

Bonelli shoes zato misli na vas i kada su ovako visoke temperature i pripremio je šokantne popuste.

Ovog leta samo u Bonelli shoes-u vas čeka 30%, 50% pa čak i 70% posto popusta na svu obuću.

Definitivno prilika koja se ne propušta. Za kupovinu jednog para ostvarujete 30%, za kupovinu dva, na drugi ostvarujete neverovatnih 50% a kupovinom tri para, na treći par ostvarujete 70% popusta.

Sjajna prilika da nabavite za sebe i svoju porodicu obuću za vrele letnje dane i to po super povoljnim cenama.

Bonelli shoes vas čeka u Zrenjaninu i to na adresama

Tržni centar Roda – Pere dobrinovića 35 i Tržni centar Veliki Univerexport  – Barska bb

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga