Brzo i lako pakovanje

Podeli:

Kada imate adekvatan kofer koji obezbeđuje dobru organizaciju svih potrebnih stvari – tada je pakovanje jednostavna stvar koju završavate brzo. Željno iščekivan odmor se bliži i pripremate stvari koje ćete poneti sa sobom. Selekcija je uvek potrebna kao i spisak kako ne biste nešto zaboravili.

Dobar kofer koji pruža sigurnost na prvom mestu i omogućava da vaše stvarčice budu lepo poređane je nešto za čime tragate već dugo.

Zato se pobrinuo C.A.P. POLO’S koji osigurava da ste spremni za sve što vas očekuje.

Život je uvek u pokretu. Sve, od tehnologije do osnovnih životnih navika, trebalo bi da ide tamo gde idete i vi. C.A.P. POLO’S nastavlja da osigurava da sve što vam treba bude lako, sigurno i stilski putuje sa vama.

Već decenijama inoviraju način na koji ljudi upravljaju životom u pokretu pomoću pametnog dizajna, prtljaga vrhunskog kvaliteta, ruksaka za laptop i putničke opreme namenjene pružanju performansi i stila.

Izgrađeno iz vizije – stvorena preciznošću. Bez obzira koje su vam avanture, izazovi ili prilike, C.A.P. POLO’S osigurava da ste spremni za sve što vas očekuje.

Kompletnu ponudu kofera C.A.P. POLO’S pogledajte u radnjama Bonelli shoes u Zrenjaninu koje se nalaze na adresama

Tržni centar Veliki Univer i Tržni centar Roda – Pere dobrinovića 35

U toku je popust od 20% na sve kofere. Na vama je samo da izaberete model, boju i veličinu pa polako da krenemo sa pakovanjem.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga