Veliko interesovanje za dnevne žurke u Zrenjaninu- Pogledajte zašto se sugrađani sve više odlučuju za ovakvu vrstu dočeka

Podeli:

Staru godinu ne morate ispraćati u gužvi noćnog kluba, ne morate rezervisati svoje mesto i ne morate planirati odevnu kombinaciju. Jedino što je važno je da na vreme zbrišete sa posla sa vašom ekipom i pravac Gimnazijska ulica. Ova ulica je godinama unazad epicentar dobre dnevne novogodišnje zabave, a tako će biti i ove. Dobar provod obećavaju u Kafematu, Biblioteci, Mistique Cafe-u.

Dnevne žurke počinju u 14 časova, a ugostitelji kažu da je obavezno poneti osmeh i dobro raspoloženje, a da zabava bude vrhunska, pobrinuće se didžejevi, muzičari i ljubazno osoblje.

MIstique Cafe bar i u Novu godinu ulazi u poznatom maniru. Za sve one koji ne vole lagano ispijanje kafice u tihom ambijentu, onda pravac Mistique gde vas za mix pultom čeka ni manje, ni više, nego Nenad Markov. U sličnom ritmu će se đuskati i u Kafematu uz bitove DJ Lakija i Parlament bend, dok će u Biblioteci ,tokom dnevnog ispraćaja Stare godine, nastupati Boris Petrović.

I najpopularnijem pabu u gradu biće organizovana dnevna žurka 31. decembra. Iz Lion pub-a najavljuju raniji početak žurke u odnosu na ekipu iz Gimnazijske ulice. Ljubitelji piva i dobrog rock and rolla će već od 12 sati moći da zauzmu svoju pabovsku poziciju i uživaju u ispraćaju godine i muzici iz „studija“ sve do 19 časova.

Dakle, ukoliko ne volite gužve tokom dočeka i niste ljubitelji kasnog odlaska u krevet, sada znate gde treba se uputite. Za dnevne žurke nije potrebno izdvajati novac za plaćanje ulaza, a već oko 20 sati možete biti u svom toplom krevetu ili sa porodicom.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Dobrodošli na RTV Santos Instalirajte našu aplikaciju

Instaliraj
×

Pretraga