Uz pomoć „Eko Metal Stil“ sredite dvorište, zaradite i uživajte!

Podeli:

Odlučili ste da praznične dane koji su pred nama iskoristite na najbolji mogući način, da slobodno vreme provedete sa svojom porodicom i prijateljima u udobnosti i lepoti svog dvorišta, da se opustite uz roštilj i druženje, kako je i običaj za prvomajske praznike.

Vremenska prognoza ide vam na ruku, dani će biti lepi, ali vi i dalje niste stigli da sredite dvorište i ne znate odakle da počnete. Na internetu možete pronaći mnogo predloga kako da uz malo mašte uredite dvorišni prostor, a da pri tome to ne košta mnogo.

Od čega treba da počnete? Mi savetujemo da prvo očistite svoje dvorište od bespotrebnih stvari. Sigurni smo da sve održavate uredno tokom cele godine, ali uvek postoji nešto za šta svi kažemo „posle ću“, i onda to „posle“ nikako da dođe na red. Vreme je da se otarasite stvari koje vam nisu potrebne već duže vreme, a taložite ih u šupi, u nekom delu dvorišta, na tavanu, u nekom magacinu, garaži… Zaista, ukoliko nam nešto nije trebalo u proteklih par meseci neće nam trebati ni sada, sutra ili prekosutra, a pravi nam nered.

Kada odlučite šta ćete sve udaljiti iz dvorišta dolazimo do pitanja šta sa tim. Tu nastupaju firme koje se bave odnošenjem kabastog otpada. Ukoliko ste izbacili nešto od gvožđa, bakra, lima, aluminijuma, mesinga, neki stari polovni automobil, bicikl ili motor, ili nešto slično pozovite firmu „Eko Metal Stil“. Najpovoljnije odnose nepotrebne stvari. Sve ovog tipa što vam smeta i što zauzima prostor. Pozivom na broj 061/197-56-19 ovi divni ljudi doći će do vas i odneti sve što ste smislili. Bave se otkupom sekundarnih sirovina i sve otkupljuju po veoma dobroj ceni. Isplata se vrši odmah nakon merenja onoga što su odneli.

Onda ovaj novac možete uložiti u sređivanje dvorišta i sada sledi onaj lepši deo. Osmislite aktivnosti u kojima može učestvovati cela porodica i uživajte. Pokosite travu, očistite, napravite neko mesto za roštilj, improvizujte mesta za sedenje, možete ih napraviti od paleta, panjeva ili nečeg sličnog, posadite koju ukrasnu biljku, izaberite neko dvorišno osvetljenje koje će dati završni sjaj… I uživanje može da počne!

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga