Dizajnirajte sami svoje burme uz besplatnu gravuru u zlatari Ormai

Podeli:

Venčanje se uvek očekuje sa nestrpljenjem, bilo da ste samo gosti na proslavama ili da ste glavne zvezde večeri. Mnogo stvari čini jedno venčanje i proslavu savršenim, a ono što je svakako neizostavno i ono što ceo život ostaje sa vama, osim bračnog para, jesu burme.

Izgled burmi se pažljivo planira i bira od strane mladenaca. U Zlatari Ormai znaju koliko su burme bitne za mladence i zato su odlučili da ovu godinu posvete mladencima, pa su pripremili razne aktuelnosti za njih.

– Kod nas ćete pronaći preko 1500 modela burmi. Svaka od tih burmi može da bude izrađena od žutog, belog ili roze zlata. Ukoliko među našim modelima ne pronađete odgovarajuće burme uvek imate mogućnost dizajniranja svojih burmi. To znači da možete sami da izaberete boju zlata, možete da kombinujete boju, da izaberete šare, završnu obradu kao što je, recimo djamantiranje, matiranje ili reljefna obrada. Među modelima imamo mašinske i ručno rađene burme koje su unikatne i postoje samo kod nas. Sigurni smo da naš juvelir može da napravi gotovo sve što poželite. Potpuno nova stvar kod nas ove godine jeste besplatno graviranje burmi i to će trajati do kraja godine, a možda i produžimo akciju. Cilj nam je da mladencima olakšamo organizaciju cele priče onoliko koliko je u našoj moći. Takođe, svi mladenci imaju posebne pogodnosti prilikom kupovine – kažu iz Zlatare Ormai.

Iz Zlatare Ormai ističu da su uvek raspoloženi da svim mladencima izađu u susret i zajedno dođu do savršenog rešenja. Zlatara Ormai ima dve radnje koje se nalaze u Savezničkoj ulici broj 5. Na sajtu Zlatare Ormai možete videti samo deo ponude Zlatare Ormai. Ukoliko vam se nešto svidi to možete odmah kupiti on-line ili rezervisati, pa preuzeti u radnji. Takođe, više informacija možete pronaći i na zvaničnoj Facebook stranici i Instagram profilu.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga