U subotu se održava „Trka za srećnije detinjstvo“

Podeli:

Crveni krst Zrenjanin u saradnji sa Gradom Zrenjaninom, Sportskim savezom grada Zrenjanina i Savezom za školski sport Grada Zrenjanina uz ogromnu podršku ,,BIG šoping centra Zrenjanin“ i ove godine organizuje humanitarno rekreativnu manifestaciju „Trka za srećnije detinjstvo“

Ovogodišnja akcija „Trka za srećnije detinjstvo“ će biti realizovana u subotu, 25. septembra u „BIG šoping centru Zrenjanin“, s početkom u 10.00 časova.

Cilj akcije je da se, kroz dobru zabavu i razvijanje takmičarskog duha dece svih uzrasta, prikupe sredstva koja će biti uplaćena u fond humanitarne akcije ,,Sportom za bolje sutra“!

Učesnički brojevi po ceni od 50 dinara se mogu kupiti u prostorijama Crvenog krsta od 7 do 15 časova, kao i na sam dan takmičenja na Startu, a mogu ih kupiti i oni koji ne žele da učestvuju u trci ali imaju želju da daju svoj doprinos realizaciji ove akcije čiji je karakter pre svega humanitarni.

U okviru manifestacije Trka za srećnije detinjstvo Udruženje za pomoć MNRO“Suncokret“ Grada Zrenjanina organizuje Dan sporta za mlade sa intelektualnim poteškoćama umesto Mini olimpijade,, Uprkos svemu dohvati život“. Gosti će biti mladi iz Udruženja,, Altruist“iz Žablja. Oni će pokazati svoju spretnost i veštine kroz 5 disciplina prilagođenih njihovim mogućnostima.

Takođe za naše sugrađane biće organizovani i bespltani preventivni pregledi – merenje krvnog pritiska i šećera u krvi, kao i akcija dobrovoljnog davanja krvi u transfuziomobilu koja će trajati od 9.00 do 12.00 časova.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga