Tradicionalna svečanost u Gradskoj kući – dodeljena Nagrada grada Zrenjanina za 2021. godinu, gradonačelnik uputio novogodišnje poruke

Podeli:

Tradicionalna novogodišnja svečanost održana je danas u Baroknoj sali Gradske kuće, uz prisustvo čelnika lokalne samouprave i srednjobanatskog okruga, predstavnika javnih preduzeća i ustanova, privrednog i javnog života grada i gostiju svečanosti. Dodeljeno je i najznačajnije godišnje priznanje, za postignute rezultate u različitim oblastima od interesa za Grad Zrenjanin – Nagrada grada Zrenjanina. Domaćini su bili gradonačelnik Zrenjanina Simo Salapura i predsednik Skupštine grada Čedomir Janjić, koji su i uručili Nagradu grada ovogodišnjim laureatima.

Novogodišnju čestitku svim gostima i građanima Zrenjanina uputio je gradonačelnik Salapura, uputivši posebne čestitke dobitnicima Nagrade grada Zrenjanina. 

Odlukom Komisije za dodelu nagrada i priznanja grada Zrenjanina, a na osnovu razmatranja prispelih predloga, “Nagradu grada Zrenjanina” ove godine je zaslužilo pet pojedinaca: Ivan Pančić, fotoreporter u penziji, Roman Bugar, direktor Zrenjaninske filharmonije, Zurab Datunašvili, član Rvačkog kluba “Proleter” i reprezentacije Srbije, dr Radivoj Filipov, lekar specijalista epidemiolog, Vuksan Knežević, pedagog u penziji i književni stvaralac.

U muzičkom delu današnje svečanosti u Gradskoj kući nastupili su zrenjaninski muzičari Marko Pejčić i Igor Dunđerski.  

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga