Sajamski dani od 15. do 31. oktobra – Popusti do 80%

Podeli:

Laguna i Delfi knjižare četvrtu godinu za redom organizuju Sajamske dane od 15. do 31. oktobra 2021. u svim Delfi i Laguninim knjižarama, kao i na sajtovima laguna.rs i delfi.rs.

POPUSTI TOKOM SAJAMSKIH DANA – DO 80%

Popust na Lagunina izdanja iznosi 20%, a na knjige drugih izdavača i strane knjige 10%.

Ukoliko se odlučite za kupovinu 3–5 knjiga odobravamo dodatnih 15%, a ukoliko birate 6 ili više naslova, odobravamo dodatnih 20%.

Odličan gift program biće snižen za 15%. 

Tradicionalne sajamske akcije 3 za 499 dinara i 3 za 999 dinara važiće tokom ove manifestacije u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca u Srbiji i regionu, kao i na sajtovima laguna.rs i delfi.rs.

OBEZBEDILI SMO I PRISTUPAČNU DOSTAVU

Izuzetnu pogodnost za onlajn kupovinu preko oba sajta u toku trajanja Sajamskih dana predstavlja besplatna isporuka za porudžbine na teritoriji Republike Srbije.

Povlašćenu cenu isporuke DHL-om za porudžbine preko sajta delfi.rs tokom trajanja manifestacije za teritoriju Hrvatske, Crne Gore i Bosne i Hercegovine iznosiće 10 evra.

Cene isporuke za porudžbine preko sajta laguna.rs za teritoriju Crne Gore i Bosne i Hercegovine obračunavaju se prema važećem povlašćenom cenovniku. Specijalna cena isporuke DHL-om za porudžbine preko sajta laguna.rs za teritoriju Hrvatske iznosiće 10 evra.

Sajamske dane obeležiće i posebni žanrovski dani tokom kojih će kupci knjiga određenog žanra na poklon dobiti vaučer za mesečnu pretplatu na Eden Books, uz mogućnost da kodove iskoriste do 30. novembra.

Žanrovski dani za naslove iz oblasti publicistike trajaće od 15. do 16. oktobra, za knjige za decu od 20. do 21. oktobra. Za ljubavne i istorijske romane, kao i za drame, žanrovski dani biće 22. i 23. oktobar, dok će knjige domaćih autora biti u fokusu 27. i 28. oktobra. Sam kraj Sajamskih dana, od 29. do 31. oktobra, biće rezervisan za knjige iz žanra trilera, fantastike, horora i tinejdž literature.

Veliki broj pisaca Lagune potpisivaće knjige čitaocima!

I OVOGA PUTA ČITAOCE OČEKUJU SJAJNI NASLOVI.

Od autora svetskog bestselera „Čovek po imenu Uve“ Fredrika Bakmana stiže nam roman koji može da zaceli i najdublje rane – „Mi protiv vas“. Ovaj roman je posvećen svim mukama i radostima, malim i velikim pričama koje sačinjavaju naše zajednice. Uz ogromnu saosećajnost i razumevanje, Bakman nam otkriva kako nas odanost, prijateljstvo i ljubaznost mogu provesti kroz najteže trenutke.

Sedmi nastavak serijala „Sedam sestara“ – „Izgubljena sestra“ Lusinde Rajli osvanuo je pred domaćim čitaocima. Svaka od šest sestara D’Aplijez prešla je neverovatan put da bi otkrila svoje poreklo, ali na dva pitanja i dalje nemaju odgovor: ko je i gde je sedma sestra? Imaju samo jedan trag – sliku smaragdnog prstena u obliku zvezde. Potraga za izgubljenom sestrom vodiće ih širom zemaljske kugle, ujedinjujući ih u misiji da konačno upotpune svoju porodicu.

U knjizi „Kako sačuvati zdrav razum u doba podela“ književnica i aktivistkinja Elif Šafak osvrće se na naše doba pesimizma, gde emocije vode i zavode politiku, a dezinformacije i strah su norma. Šafak uranja u sopstvena sećanja i istražuje moć priča kako bi nam otkrila da književnost može da podstakne demokratiju, toleranciju i napredak. Uz to nas podseća da samo kada pažljivo slušamo jedni druge, uzajamna empatija postaje jača, a naša vera u bolju i mudriju budućnost snažnija.

Među domaćim autorima izdvajamo nove naslove Milana Jovanovića, Ivana Ivanjija, Zorana Ž. Paunovića, Vladimira Kopicla.

Roman „Tuđi život“ Milana Jovanovića maestralno osvetljava XV vek – period naše istorije o kojem se danas malo zna. Četiri decenije nakon što je Srbija pala pod tursku vlast, u Smederevskom sandžaku odvijaju se neobični i intrigantni događaji kako među srpskim življem tako i među malobrojnim Turcima.

U romanu „Usamljenost manjine“ Ivanji analizira položaj manjine unutar šarenolikog jugoslovenskog društva tokom eksplozivne istorije ove zemlje, kroz pripovest koja se proteže od tridesetih godina XX veka sve do početka novog milenijuma.

Tihe su noći u krugu dvojke, u toplim stanovima se slavi, mirno je sve dok jedna iznenadna smrt na božićno veče ne prekine taj niz… Roman u deset priča „Tragovi u snegu“ Zorana Ž. Paunovića donosi galeriju likova uz pomoć kojih ćemo saznati šta se dešava iza osvetljenih prozora.

U romanu „Španska čizma“ Vladimira Kopicla krajem sedamdesetih dvoje mladih Jugoslovena odlaze u nju ejdž eko komunu kako bi iskusili istinsku slobodu. Posle mnogo urnebesnih peripetija glavni junak se vraća u rodni grad i nastavlja sa svakodnevnim životom, sve dok mu na vrata ne zakuca dečak Og, čiju majku nije video još od komunarskih dana.

Ljubiteljima drame preporučujemo „Knjigu čežnji“ Sju Monk Kid. Fanovi magičnih svetova epske fantastike uživaće u završnici serijala „Vranino obeležje“, romanu „Gavranov pad“ Eda Makdonalda, iz domena publicistike preporučujemo bestseler „Dete u tebi mora da pronađe svoj zavičaj“ Štefani Štal i novi osvrt na kinesko društvo „Kineski vek“ Volframa Elznera, dok će oni najhrabriji uživati u trilerima „Vin“ Harlana Kobena ili pričama Jua Nesbea „Stručnjak za ljubomoru i druge priče“.

Za najmlađe je i najslađe, a u Maloj Laguni ima naslova za sve uzraste, od onih najmanjih do tinejdžera: „101 čarobna bajka“, „Medved i klavir“, „Rečnik srpskih mitoloških bića“ i „Rečnik slovenske mitologije“ Tamare Lujak, „Koliba u hrastovoj šumi“ Gabrijele Čović i uvek zabavne i umne zavrzlame u knjigama Uroša Petrovića.

Bilo da se odlučite da posetite neku od knjižara Delfi ili neki od Laguninih klubova čitalaca, ili da knjige birate od kuće, preporučujemo vam da najpre na sajtovima pregledate ponudu najnovijih izdanja, hitove domaće i strane književnosti i knjige za decu jer vas i ovoga puta očekuju sjajni naslovi.

Manifestaciju su podržali Banca Intesa, Bambi, Wash&Go, Bioten, STR8, K2r, Haier, Generali, Nedeljnik.

Uz svaku kupovinu u knjižarama očekuje vas poklon.

Čekamo vas u Delfi i Laguninim knjižarama!

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga