Prepusti svoju kosu profesionalcu

Podeli:

Frizerski salon za svaku ženu predstavlja jedno posebno mesto.  To je mesto gde se žene opuste, prepuste rukama iskusnih frizera, vode male, nebitne razgovore, ali na velike, bitne teme. Frizura, ručak, deca, posao, idealan muškarac, ishrana, pa čak i tračevi….reda nema i sve su to glavne teme u frizerskim salonima.  Odlazak u salon “na frizuru” smatramo slobodnim vremenom i predahom od svakodnevnih obaveza. Zato je jako bitno da se u salonu u koji idemo osećamo prijatno, da nam je udobno i da volimo našu frizerku.

Frizerski salon “Indigo” je upravo takav salon – salon gde ćete se opustiti i uživati u rukama majstora. Suzana, vlasnica salona, u ovom poslu je veće osam godina i dugogodišnje iskustvo i brojne mušterije samo potvrđuju njenu stručnost. Zdravlje kose je ovde na prvom mestu. Trendovi se prate, stalno se usavršavaju tehnike šišanja, feniranja, farbanja kao i svih ostalih tretmana kose. Ono što je zanimljivo jete da je u salonu organizovana i obuka za sve one koji žele da postanu frizeri.

  • Samostalno sam počela da radim juna 2020.godine. U našem salonu zadovoljne mušterije su na prvom mestu, a zatim i mladi koji žele jednog dana ozbiljno da se bave ovim poslom. Obuku sam osmislila sama. Meni je to bilo interesantno i mislim da će biti i drugima, da uz druženje i priču uče i napreduju. Svi koji su zainteresovani mogu se javiti ili doći lično, obuka se održava utorkom i četvrtkom od 17h – kaže Suzana.

U ovom salonu u ponudi su muško i žensko šišanje, farbanje, sve vrste frizura, različiti tretmani kose, a ono što posebno izdvajaju jeste keratinski tretman sa keratinskim ampulama.

Svoj termin za frizuru ili obuku možete zakazati na broj telefona 061/2119590 ili doći lično u salon “Idigo” u ulici Brigadira Ristića broj 5, kod Avale i kružnog toka.

Zapratite ih na Instagram i Facebook stranici.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga