Povoljno, siguno i bezbedno iznajmljivanje vozila- Rent a car „Talija“

Podeli:

Kažu da su putovanja nešto što na najbolji način oplemenjuje nas kao ljude, što nam stvara divne uspomene i ostaje u našem sećanju zauvek. Bilo da je putovanje službeno ili sa porodicom i prijateljima, nakon svakog putovanja bogatiji smo za još jedno novo iskustvo. Ono što je na putovanju najbitnije jeste da budemo sigurni da smo krenuli odgovarajućim prevozom koji će nam pružiti maksimalnu sigurnost u saobraćaju, udobnost prilikom putovanja i da nas neće “ostaviti” negde na putu.

Ukoliko nemate svoje vozilo iznajmljivanje automobile je mnogo udobnija i povoljnija varijanta od svakodnevnih vožnji taksijem ili gradskim prevozom, kada su u pitanju službena putovanja ili gradske obaveze. Takođe je sigurnije iznajmiti auto za putovanje sa porodicom ukoliko niste potpuno sigurni u ispravnost svog vozila.

Ako ovih dana pravite planove za neka naredna putovanja sa dragim ljudima ili se spremate za službeni put i bilo da vam je auto potreban za putovanja u zemlji, inostranstvu ili za gradsku vožnju onda je Rent a car Talija  pravo rešenje za vas.

Talija nudi odlične uslove za rentiranje vozila. Kod njih vozilo možete iznajmiti po ceni već od 25 eura po danu. Poverenje velikog broja Zrenjaninaca zadobili su svojom kvalitetnom uslugom i pristupačnim cenama.

– Naša vozila se rentiraju bez depozita, nema ograničenja kilometraže, vozila se po dogovoru dostavljaju na željenu adresu na teritoriji Zrenjanina, Novog Sada i Beograda, uključujući i dostavu vozila na aerodrom, a postoji i mogućnost da se pošalje vozilo po vas na aerodrom. Korisnicima naših vozila garantujemo potpuno sigurnu vožnju, povoljne cene i pogodnosti za rentiranje vozila na duži vremenski period. Ono što uvek predlažemo je da ranije proverite dostupnost vozila i rezervišete ono koje najviše odgovarta vašim potrebama – kaže Vladimir, vlasnik agencije Talija.

Sva vozila su osigurana i redovno servisirana, imaju svu potrebnu opremu za određenu sezonu, lanci za sneg, a ako imate mlađu decu tu sui  odgovarajuća auto sedišta za njih.

Trenutno su u ponudi Golf 5, Reno Talisman, Fokswagen Polo, Fiat Grande Punto, Fiat Punto EVO, Reno Fluence, a u planu je uskoro i proširenje voznog parka.

Sve potrebne informacije možete dobiti pozivom na broj 069/77-27-37, možete ih zapratiti na njihovom zvaničnom Instagram profilu  kao i na Facebook-u.

Budite sigurni da će vam izaći u susret i naći najbolje moguće rešenje za rentiranje vozila koje vama najviše odgovara.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga