Treba ti auto?

Podeli:

U nekom momentu svakog od nas „izneveri“ naš auto, iz bilo kog razloga, koliko god ga mi voleli, pazili i smatrali savršenim.  Ostanemo na putu zbog nekog kvara, ne možemo da ga upalimo zbog hladnih dana, nešto smo prevideli da popravimo pa ne možemo na put koji smo planirali. Ili jednostavno nemamo svoj auto, a potreban nam je na neki određeni period. I šta onda?

Potpuno sigurna vozila, osigurana, udobna, moderna ili porodična, po odličnoj ceni, već od 25e po danu, sa svom dodatnom opremom možete rentirati u Rent a Car Talija. Vozila su dostupna za iznajmljivanje za putovanje u zemlji, inostranstvu ili za gradsku vožnju.

Vozila se iznajmljuju bez depozita na teritoriji Srbije i bez ograničenja u broju kilometara za bilo koju vrstu putovanja. Po dogovoru je moguća dostava vozila na željenu adresu na teritoriji Zrenjanina, Novog Sada i Beograda, uključujući i dostavu vozila na aerodrom.

Sva vozila su osigurana i redovno servisirana, imaju svu potrebnu opremu za sezonske uslove, a za decu obezbeđena su odgovarajuća auto sedišta.

Za klijente koji iznajmljuju vozila na duži vremenski period postoje posebne pogodnosti i na taj način cena automobila će biti snižena.

Savet iz Rent a Car „Talija“ je da se uvek javite ranije i proverite dostupnost vozila i rezervišete ono koje najbolje zadovoljava vaše potrebe.

Za više informacija zapratite ih na Facebook i Instagram stranici, a detaljnu ponudu možete pogledati na njihovom sajtu.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga