Počinje anketiranje korisnika usluga JKP “Čistoća i zelenilo” i traje do 5. decembra – za bolju komunikaciju između građana i komunalnog preduzeća

Podeli:

Javno komunalno preduzeće “Čistoća i zelenilo” Zrenjanin obaveštava sugrađanke i sugrađane da danas počinje sa sprovođenjem ankete o uslugama koje pruža (upravljanje komunalnim otpadom, deponovanje komunalnog otpada, održavanje javno prometnih i zelenih površina, usluge Zoohigijenske službe i usluge iz Pogrebne delatnosti ). Na osnovu Zakona o komunalnim delatnostima i odgovarajućim odlukama Grada Zrenjanina, javna komunalna preduzeća su u obavezi da omoguće građanima, korisnicima njihovih usluga, da se izjasne o kvalitetu pružanja komunalnih usluga. 
 
Kako objašnjavaju u tom preduzeću, kroz ovu anketu žele da čuju mišljenje građana o kvalitetu usluga koje pružaju, uz nameru da unaprede komunikaciju između građana i komunalnog preduzeća. Anketa će se sprovoditi u periodu od 4. novembra do 5. decembra 2022.godine.
 
Pozivaju se građani da popune anketu elektronskim putem na zvaničnom veb sajtu preduzeća, na linku https://www.jkpciz.co.rs/index.php/kontakt/anketa (pristupom na sajt u delu “kontakti”, te podmeniju “anketa”) i Fejsbuk stranici.
 
Dodatne informacije u vezi sa ispitivanjem zadovoljstva korisnika komunalnih usluga mogu se dobiti putem besplatne info linije 0800/000-023 i kontakt telefona 023/523-640, 023/315-0959 i 023/315-0960 ili e-mail adrese: prmanager@jkpciz.co.rs
 
JKP “Čistoća i zelenilo” unapred se zahvaljuje svim žiteljima Zrenjanina i naseljenih mesta na učešću u ovom ispitivanju.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga