Počinje velika Lidl nagradna igra-Hvala od srca!

Podeli:

Povodom prvog rođendana, kompanija Lidl Srbija obradovaće svoje potrošače Velikom nagradnom igrom – Hvala od srca, koja počinje sutra, 12. septembra, dok je izvlačenje nagrada na samu godišnjicu, 11. oktobra 2019. godine. Učesnici koji račun u iznosu većem od 1.000 dinara pošalju do 8. oktobra, imaju priliku da osvoje glavnu nagradu, automobil BMW 320d, 5 zimovanja za 4 osobe, frižider marke BOSCH,  vaučere za kupovinu u Lidlu i brojne druge, vredne nagrade.

Velika Lidl nagradna igra – Hvala od srca, je način da se kompanija zahvali potrošačima na ukazanom poverenju i toploj dobrodošlici.

Pravo učešća u nagradnoj igri imaju svi građani Republike Srbije stariji od 18 godina sa stalnim boravkom u Srbiji. Kako bi učestvovali, dovoljno je da u bilo kojoj od Lidl prodavnica ostvare račun veći od 1.000 dinara i da taj račun pošalju do 8. oktobra. Adresiranu kovertu mogu dobiti na kasi, koju, kada popune svoje lične podatke, mogu ubaciti u kutije u samoj prodavnici ili poslati poštom na poštanski fah utisnut na koverti. Pobednik nagradne igre osvojiće putnički automobil BMW 320d, dok će svi ostali učesnici imati priliku da osvoje zimovanje za 4 osobe (5 nagrada), Bosch frižider (10 nagrada), električni trotinet Xiaomi mi (15 nagrada), štapni mikser Bosch (100 nagrada), vaučere za kupovinu u Lidlu u vrednosti od 3.000 dinara (400 nagrada)  i  vaučere u vrednosti od 6.000 dinara (200 nagrada).

Javno izvlačenje tri glavne nagrade obaviće se u petak, 11. oktobra 2019, dok će spisak svih dobitnika biti objavljen do 15. oktobra 2019. godine na sajtu www.lidl.rs

Pridruži se Lidl rođendanskom slavlju i osvoji vredne nagrade!

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga