Otvoren drugi PerSu market u Sivcu

Podeli:

U četvrtak 29. jula, uz poštovanje propisanih mera Vlade Republike Srbije, PerSu marketi otvorili su svoj drugi objekat u Sivcu na adresi Maršala Tita 196.

„Naši prodajni objekti su mesto gde se naše komšije snabdevaju svim neophodnim namirnicama za život. Zato je važno da taj prostor bude prijatan i inspiritivan. Kao i uvek, kada otvaramo vrata našeg novog marketa, spremili smo mnogo iznenađenja.“ – poručuju iz PerSu marketa.

Otvaranje drugog PerSu marketa u Sivcu proteklo je u radosti i veselju. Najvernije komšije PerSu marketi obradovali su sa 100 poklon paketa, 100 poklon cegera, dok je svaka 50. kupovina toga dana bila gratis. I tu nije kraj poklonima, prilikom ostvarene kupovine svaki potrošač dobio je greb greb karticu i mogućnost da ostvari popust na datu kupovinu u iznosu od 5-20%. Pored toga, posetioci su imali priliku da uživaju u degustaciji domaćih Belkino i Delikato proizvoda, ali i da se upoznaju sa pogodnostima PennyBack programa lojalnosti.

„Zbližavanje i upoznavanje sa našim kupcima dolazi kroz otvorenost i ljubaznost PerSu osoblja, stoga verujemo da ćemo i u novom PerSu marketu u Sivcu uspostaviti upravo taj odnos poverenja i bliskosti, te da će on postati deo svakodnevnice naših komšija i mesto u kome će se uvek osećati dobrodošlo i sigurno.“ – poručuju iz PerSu marketa.

Novi market u Sivcu prostire se na čak 175 m2, odiše prostranošću i udobnošću, a svojim potrošačima svakodnevno nudi preko 4.000 artikala različitih brendova, kako globalnih tako i domaćih – lokalnih. 

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga