Otvoren 12. PerSu market u Beogradu – Nova SuPer destinacija

Podeli:

U četvrtak, 16. novembra, PerSu je sa ponosom otvorio vrata svog novog maloprodajnog objekta u srpskoj prestonici. Ovaj sveže otvoreni market označava 174. člana rastuće PerSu maloprodajne mreže, dok je istovremeno 12. objekat koji će obradovati stanovnike Beograda.

„Novootvoreni PerSu market nalazi se na adresi, Dušana Vasiljeva 8, pružajući jednostavan pristup svim kupcima koji žive u blizini. Sa svojim modernim dizajnom, širokim asortimanom proizvoda i prijatnom atmosferom, ovaj market će sigurno postati omiljeno odredište za sve koji traže SuPer kupovinu u gradu. Na preko 150 metara kvadratnih prodajne površine ovaj market svojim kupcima nudi preko 3.000 različitih lokalnih i globalnih proizvoda, uključujući domaća gotova jela, sveže meso, pecivo ali i pažljivo odabrano voće i povrće.“ – poručuju iz PerSu marketa.

Otvarenje 174. PerSu marketa predstavlja veliki uspeh za ovu kompaniju i potvrdu njenog stalnog rasta i razvoja. PerSu marketi su uvek bili posvećeni pružanju vrhunske usluge i zadovoljenju potreba svojih kupaca. Iz tog razloga, krajem juna, PerSu marketi snizli su redovne cene na preko 5.000 proizvoda. Ova hrabra odluka ima za cilj da ublaži uticaj inflacije na kućni budžet i da omogući svima pristupačne cene za osnovne potrepštine. Cene su snižene prosečno i do -30%. Da biste ih lakše pronašli, proizvodi sa sniženim cenama su jasno obeleženi crvenom bojom i oznakom “Uvek SuPer cena”.

PerSu marketi, već 26 godina, posluju kao maloprodajni format u okviru BB Trade DOO. Trgovačku delatnost obavljaju u preko 170 maloprodajnih objekata na teritoriji Vojvodine i Beograda. Ponosni su član Domaćeg trgovačkog lanca – DTL, koji danas objedinjuje 14 trgovačkih preduzeća, preko 780 maloprodajnih objekata i 6.500 zaposlenih na teritoriji Republike Srbije. Više na www.persu.rs

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga