Obradujte one koje volite

Podeli:

Rođendani, praznici, jubileji, godišnjice, povodi su da obradujete one koje volite nekim lepim poklonom.

Tako se nekako očekuje, planira i organizuje. Postoji mnogo načina na koje možete da iskažete ljubav i pokažete nekome da vam je zaista stalo i to svakog dana, bez nekog posebnog razloga, bez povoda, onda kada se to najmanje očekuje. Mogu to biti mali znaci pažnje, poput omiljene kafe pripremljene na tako poseban način koju ćete zajedno popiti na klupi u parku, slušajući vašu pesmu. Može biti ručak koji ste sami pripremili ili neka avantura koja će pokrenuti adrenalin i sva vaša čula. Vreme koje provedete zajedno u stvari bude najveći poklon i ljubav koju pružate uvek i svuda. Gde god da krenemo sve ono što nosimo u sebi ide sa nama i kada nam zafali, vadimo deo po deo sebe i proživaljavamo ponovo. Uz nas ide i naš nakit i sat, da ne zakasnimo i da uvek znamo koliko je sati…ali ne samo to…Satovi i nakit su nešto što retko kupujemo sami sebi…Uglavnom to budu nama posebni i dragi ljudi i onda cela priča ima mnogo dublje značenje.

Pored energije, nakit nekako simboliše emotivnu vezanost, ljubav, podršku, osećaj da niste sami. Ukoliko primetite da neko godinama nosi isti sat ili narukvicu, lančić, privezak, znaćete da je to poklon od nekog zaista posebnog. Zato kada birate poklon za one koje volite imajte na umu kome kupujete i šta to želite da pokažete…

T group satovi i nakit u Big centru je mesto gde ćete definitivno pronaći pravi poklon za vama dragu osobu. Samo se prepustite emocijama i pustite neka nakit priča svoju priču.

www.tgroupco.co.rs

U ponudi modni satovi i nakit Ice-Watch, Miss Sixty, 2Jewels, Doxa, Maserati, Galliano, Mark Maddox, Viceroy, Cover, U.S. Polo Assn, TW Steel, Pepe Jeans, Morellato.

Distributeri za sledeće brendove satova i nakita: Rebecca, Ice-Watch, Morellato, Swiss Military by Chrono, Byou, TW Steel, Cover, Maserati, Breeze, Doxa, 2jewels, Briel.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga