Na tradicionalnom zimskom turniru u malom fudbalu prikupljeno više od 200 kg slatkiša za mališane

Podeli:

Zimski turnir u malom fudbalu, čija je završnica odigrana u nedelju, imao je danas još jedno, možda i najlepše finale – u prostorijama Crvenog krsta podeljeno je 200 kg slatkih i slanih proizvoda, prikupljenih poslednjeg dana turnira, u okviru akcije “Sportom za bolje sutra”. Zamenik gradonačelnika Zrenjanina i predsednik Fudbalskog saveza grada Saša Santovac i generalna sekretarka Crvenog krsta Aleksandra Tanasijević uručili su pakete predstavnicima Centra za socijalni rad grada Zrenjanina (za decu u hraniteljskim porodicama), ustanove “MOST” (za decu u “Našoj priči”, “Alternativi” i Sigurnoj kući), Udruženja za pomoć mentalno nedovoljno razvijenim osobama “Suncokret”, odeljenja pedijatrije Opšte bolnice “Đorđe Joanović” i Osnovne i srednje škole “9. maj”.  

Poslednjeg dana Zimskog turnira u malom fudbalu, u “Kristalnoj dvorani” u Zrenjaninu odigran je i humanitarni meč između selekcija “Zrenjanin grad sporta” i Žandarmerije, čiji je pokrovitelj bila kompanija “PerSu” i uoči koje je deo prikupljenih paketa predat organizatorima turnira. 

Kao znak pažnje za pomoć i doprinos u organizaciji turnira, zamenik gradonačelnika Santovac danas je uručio zahvalnice kompaniji “PerSu” i organizaciji Crvenog krsta Zrenjanin, čija je generalna sekretarka Aleksandra Tanasijević rekla da današnje uručenje donacije predstavlja još jedan primer dobre saradnje između sportskih klubova, sportista i sportskih radnika iz našeg grada sa Crvenim krstom.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga