Ministar sporta i omladine posetio Ravni Topolovac i Zrenjanin

Podeli:

Ministar sporta i omladine, Vanja Udovičić, i pokrajinski sekretar za sport, Dane Basta, posetili su danas Opštinu Žitište i osnovnu školu u Ravnom Topolovcu, gde ih je dočekao predsednik opštine Žitište Mitar Vučurević sa svojim saradnicima.

Skupu je prisustvovao i izvestan broj gradjana koji su ovu priliku iskoristili da pozdrave goste i požele im srećne predstojeće Božićne i novogodišnje praznike.

Ministar Udovičić i pokrajinski sekretar Basta, uručili su i pakete opreme koji će u mnogome će olakšati treninge odbojkaškog kluba „Hercegovina“, ali i pospešiti kvalitet fiskulturne nastave đaka osnovne škole u Ravnom Topolovcu.

Nakon kratkog druženja sa mališanima ove škole ministar se uputio u Osnovnu školu „Žarko Zrenjanin“, u Zrenjaninu, nakon čega je obišao i FK „Borac“, kao i sobu sporta u Narodnom muzeju u Zrenjaninu. I ovom prilikom gosti su uručili sportsku opremu domaćinima koji su na simboličan način uzvratili prikladnim poklonima uz reči zahvalnosti na današnjoj poseti i uz želju da se saradnja nastavi i u 2022. godini.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga