Istorijska lokacija u Beogradu dobija premium paket iz Vojvodine, a evo gde će se nalaziti

Podeli:

Novo beogradsko naselje na Dorćolu, koje nekadašnji industrijski deo grada transformiše u stambeno-poslovni kompleks na istorijskoj lokaciji, od ove nedelje biće adresa novog premium objekta maloprodajnog lanca PerSu iz Vojvodine.

Ovaj prostor u neposrednoj blizini Dunava na adresi Venizolosova 29, predstavlja jedno od najznačajnijih delova industrijskog nasleđa Beograda, a sa budućim komšilukom činiće novu oazu modernog i kvalitetnog života.

Upravo te vrednosti, tradiciju i moderne trendove stanovanja, PerSu je prepoznao kao mesto za novo poglavlje u svom poslovanju.

PerSu marketi uspešno posluju 25 godina i svakodnevnoj kupovini donose nešto više. Najbolje iz Vojvodine, svoje veliko iskustvo i filozofiju poslovanja utkali su u novi objekat – PerSu Vojvođanku. Ovaj moderno uređeni objekat prostiraće se na preko 350m2 i sadržaće preko 5000 pažljivo izabranih proizvoda.

Baš kako i samo ime kaže PerSu Vojvođanka sa ponosom ističe selekciju proizvoda koji će doneti najbolje ukuse Vojvodine.

PerSu je tu za sve potrebe modernog potrošača, za svakodnevno uživanje u kupovini kvalitetnih proizvoda, počevši od velikog izbora zdrave hrane, voća i povrća sa PerSu pijace, preko delikatesa i sjajnih vina, do PerSu pekare iz koje se tokom celog dana širi neodoljivi miris peciva i hleba.

Iz PerSu Vojvođanke ipak prepoznaju i potrošačke potrebe koje donosi brizina života u prestonici i zato je tu veliki izbor gotovih jela, salata, uslužnog pečenja svežeg mesa sa salaša kao i kafa za poneti.

PerSu Vojvođanka širom otvara svoja vrata 23. decembra u 9h uz brojna iznenađenja, poklone i degustacije. Uz iskreno “Dobro došli” nasmejani i ljubazni prodavci su tu sa jednom željom – da postanu omiljeni komšija Dorćola.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga