Kako do povoljnog laminata?

Podeli:

Vremenske prilike nam još uvek idu na ruku i veliki broj radova vezanih za renoviranje doma i dalje su u toku, a neki se već i planiraju za narednu godinu. Mnogi od nas ovih dana razmišljaju o sređivanju postojećih ili stavljanju potpuno novih podova . Nešto što je uvek aktuelno je svakako laminat, a za postavljanje laminata nije vam potrebno mnogo vremena, nije potrebno isprazniti ceo stan ili čak i otići od kuće kako bi majstori mogli nesmetano da rade svoj posao. Priznaćete da je ovo jedan od glavnih faktora pri odlučivanju o sređivanju podova.

Laminat je moderan, elegantan, cenovno pristupačan.

Nedavno smo posetili Classen 023 u Aracu i od Danka smo saznali da su laminatni podovi izuzetno izdržljivi, otporni na habanje i mrlje, postavljanje i održavanje je jednostavno, svojim izgledom savršeno imitiraju pločice ili parket, a u odnosu na njih cene su izuzetno pristupačne. Upravo su ovo razlozi zašto treba da se odlučite za laminatne podove. A zašto da izaberete saradnju sa Classen 023? Zato što laminatni podovi iz njihove ponude imaju nemački kvalitet – otporni su na udarce, habanje, ogrebotine, vlagu, ne ispuštaju štetne gasove, jako ih je teško zapaliti. Imaju zaista veliki izbor podnih obloga različitog dezena, materijala, teksture i izgleda. Tu je i prateća oprema: stiropor, lajsne, vrata, ukrasni siropor, garnišne i još mnogo toga. U njihovom asortimanu pronaći ćete laminate 1A i 1B klase, a cene zavise od klase, dezena, proizvođača, debljine. Kreću se od 350,00 do 1200,00.

Classen 023 se nalazi na dve adrese: Aradac, Đure Jakšića 30 i u Žitištu, Cara Dušana 25. Za sve dodatne informacije možete ih pozvatni na 069/1338474 ili na 069/4502665. Takođe, deo ponude možete pogledati i na njihovoj facebook stranici.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga