Koncert glumačke legende Radeta Šerbedžije u Zrenjaninu

Podeli:

Koncert proslavljenog glumca, pesnika i muzičara Radeta Šerbedžije biće održan u nedelju, 28. novembra na Velikoj sceni Kulturnog centra Zrenjanina.

Publici u Zrenjaninu, uz pratnju  benda „Zapadni kolodvor“, Rade Šerbedžija će predstaviti pesme sa novog studijskog albuma „Ne okreći se, sine“, ali i pesme – „Imam pjesmu za tebe“, „Meni se dušo od tebe ne rastaje“, „Barbara“, „Ne daj se Ines“ i druge iz svoje bogate muzičke karijere.

Rade Šerbedžija nakon punih šest godina objavio je novi studijski album!
Na albumu se kao autori pojavljuju Zlatko Arslanagić – Zlaja, Drago Mlinarec, Husein Hasanefendić – Hus, a kao gosti pojavljuju se i Gabi Novak i Matija Dedić, kao i Darko Rundek, sa kojima je Rade otpevao duete.

Kao prvi singl sa novog albuma, objavljena je pesma „Eto pjesma“ koja je u svega nekoliko sati na YouTube-u naišla na brojne pozitivne kritike, a u Makedoniji je (2020.) proglašena pesmom godine! Legendarni glumac, pesnik i muzičar otpevao je pesmu koju je za njega napisao Husein Hasanefendić – Hus, a muzika i tekst, u interpretaciji g. Šerbedžije, oduševili su njegove poklonike..

Ulaznice  se prodaju od 13. 11.  na biletarnici Kulturnog centra svakog dana od 10 do 12 i od 18 do 20 časova po ceni od 1500 dinara i u sistemu prodaje ulaznica GIGS TIX http://www.gigstix.com/prodajna-mesta-gde-kupiti-ulaznice

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga