Kako da fizički i psihički budete u ravnoteži

Podeli:


U današnjim uslovima života koje karakteriše ubrzan način življenja, izazov je održati vitalnost, kao i opšte blagostanje organizma. Hroničan umor i stres utiču negativno na naš endokrini sistem i ravnotežu hormona. Ono što je izuzetno važno jeste izbalansirati šećer u krvi. Kroz godine treba da osluškujemo svoj organizam i da prepoznamo namernice koje mu prijaju a koje ne. Kofein treba smanjiti ako već ne možete skroz da ga izbacite. Kreirajte zdrave navike i trudite se da imate izbalansirane obroke bogate vitaminima i mineralima. Fizička aktivnost je veoma važna i zato budite u pokretu, kola zamenite biciklom ili rolerima, zašto da ne?

Vašu kilažu, raspoloženje, san, koncetraciju kontrolišu zapravo hormoni. Verovatno već možete i sami da skontate kada ste u nekom disbalansu, kada vam fali energija, loše spavate, bezvoljni ste. Potrebna vam je detoksikacija odnosno da organizam očistite od toksina. Uz dosta tečnosti, svežeg voća, povrća, nećete opteretiti jetru koja pomaže hormonima da budu u ravnoteži. Ishrana bogata proteinima, zdravim masnoćama i antioksidansima pomoćiće vam da budetu u balansu a smanjite ili potpuno izbacite gluten i šećere.

Kao podrška celoj priči tu su i Glands Supportkapsule koje predstavljaju dijetetski suplement sa ekstraktima indijskog ženšena, rodiole, astragalusa, sibirskog ženšena, sladića i svetog bosiljka i dodatkom selena i vitamina B6. Ovaj preparat namenjen je hormonskom, mentalnom, reproduktivnom i opštem unapređenju zdravlja i vitalnosti.

Biljni preparat Glands Support pomaže kod:

  • problema sa menstrualnim ciklusom
  • neredovnih i bolnih ciklusa
  • problema sa plodnošću
  • tegoba u menopauzi
  • čestih promena raspoloženja
  • problema sa štitnom žlezdom

U toku je i akcijska ponuda, kupovinom 2XGlands Support ostvarujete 50% popusta na drugo pakovanje. Više o prirodnim preparatima kompanije Biostile možete pogledati na linku https://biostile.rs/proizvod/2x-glands

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga