Gomex stiže u Žitište

Podeli:

Novi Gomex market biće otvoren u petak, 30. jula, na adresi Cara Dušana 23, u Žitištu. Radnim danima i subotom, prodavnica će raditi od 6:30 do 21:00, nedeljom od 7:00 do 21:00h. Otvaranje je zakazano za petak u 9h.

Neki od artikala koji će na dan otvaranja biti ponuđeni po sniženim cenama su: banana, čajna kobasica Zlatiborac, sladoled Quatro Plazma, Deterdžent Duel… Pored toga, specijalne akcije najavljene su i za prvih nekoliko dana rada ovog maloprodajnog objekta, što kupcima otvara mogućnost za još poklona i popusta! Pored velikog broja svakodnevno potrebnih proizvoda za prehranu, negu, higijenu i domaćinstvo, na oko 280m2 prodajnog prostora potrošačima će na raspolaganju biti i pekara sa uvek svežim hlebom i pecivom. Market u Žitištu poseduje dve kase i zapošljava 13 novih radnika zaduženih za brzu i kvalitetnu uslugu.

Kupcima će ovom prilikom biti predstavljeni i Smart kuponi koji se dobijaju putem Gomex aplikacije nakon svake kupovine u vrednosti većoj od 1000 dinara. Svako ko instalira aplikaciju dobija kupon dobrodošlice sa 15% popusta na celokupan iznos računa.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga