Mnogi ne znaju da na 50 kilometara od Zrenjanina mogu pronaći zabavu i osveženje

Podeli:

Na svega pedesetak kilometara od Zrenjanina, u Srpskoj Crnji, nalazi se prelep bazen. Ovde možete doći da se rashladite sami, sa porodicom, sa društvom. U svakom slučaju odlično ćete se provesti i u miru uživati na suncu.

Bazeni u Srpskoj Crnji su i ove godine spremno dočekali sezonu i posetioci se već uveliko kupaju na njima. O radu bazena brine se JKP „8. avgust“ iz Srpske Crnje. Izuzetna briga se vodi o hemijsko-bakteriološkoj ispravnosti vode, o higijeni celog kompleksa i o bezbednosti posetilaca.

Cene ulaznica su i više nego pristupačne, a kao i svake godine i ove su organizovali mnogobrojne pogodnosti. Ulaznice iznose 100,00 za sve posetioce, dok deca ispod tri godine imaju besplatan ulaz. Najbolji osnovci iz opštine Nova Crnja takođe imaju besplatan ulaz, a za svu decu od 4-11 godina organizovana je besplatna škola plivanja. Ukoliko ne volite da se sunčate i provodite vreme na suncu možete iznajmiti suncobran, ali i ležaljku, po ceni od 100,00. Takođe, postoji mogućnost iznajmljivanja i separea.

JKP „8. avgust“ organizovalo je ovog leta besplatan prevoz do bazena kao i povratak sa istog  za sve zainteresovane posetioce iz svakog naseljenog mesta opštine Nova Crnja. Linija besplatnog prevoza polazi u 12h iz Aleksandrova i obilazi sva naseljena mesta u opštini. Povratak je u 18h.

Radno vreme bazena je radnim danima od 11h – 19h, dok je vikendom od 10h – 18:30h.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga