SAMO U APRILU – MERIDIAN MREŽA PARTNERA TI DONOSI 30% BONUSA NA PRVI DNEVNI DEPOZIT

Podeli:

Ovog aprila, svaka uplata vredi 30% više

Svaka uplata na Meridian online korisnički nalog od sada vredi više! Na pitanje: “Kako?” Stiže jednostavan odgovor: Meridian ima sjajnu vest za sve svoje igrače jer od 3. aprila svako ko deponuje novac preko Meridian mreže partnera, ostvaruju pravo na 30% bonusa na prvi dnevni depozit!

Kako biste učestvovali u ovoj promociji, neophodno je da imate otvoren nalog na meridianbet.rs sajtu ili aplikaciji. Ukoliko još uvek niste deo pobedničkog tima, promenite to već danas jer prilikom registracije ostvarujete pravo na 300 besplatnih spinova, a na uplatu prvog depozita stiže bonus u visini od 100%!

A, onda… Za uplatu depozita putem uplatnih mesta eksterne mreže ostvarujete pravo na dnevni bonus u visini od 30% na prvi dnevni depozit.

Da bi igrač ostvario pravo na 30% bonusa, neophodno je da kompletan iznos depozita iskoristi za odigravanje tiketa sa minimalnom ukupnom kvotom 3 ili slot ponude istog dana kada je depozit napravljen. Minimalna uplata depozita je 300 dinara.

Bonus se uplaćuje automatski, na bonus račun igrača, sledećeg dana do 14 časova. Maksimalni dnevni iznos bonusa koji možete ostvariti ovim putem je 3.000 RSD, a minimalni dnevni iznos bonusa koji možete ostvariti ovim putem je 100 RSD.

Bonus se može iskoristiti za sportsko klađenje, igre sa brojevima ili na odgovarajućim igrama iz sekcije virtuali. Ova promocija je aktivna svakog dana, počev od 3. aprila.

Pronađi najbližu lokaciju klikom na željeni grad: Beograd, Kragujevac, Kraljevo, Leskovac, Niš, Novi Sad, Subotica, Ostali gradovi.

Iskoristite ovu jedinstvenu priliku i povećajte svoje šanse za dobitak sa 30% bonusa na uplate depozita preko Meridian mreže partnera! Meridianbet.rs vam želi puno sreće i uspeha u igri.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga