Neprilagođena brzina izazvala saobraćajne nezgode

Podeli:

Na području Područne policijske uprave u Zrenjaninu proteklog vikenda dogodile su se 3 saobraćajne nezgode, od toga jedna sa povređenim licem.

U ovim saobraćajnim nezgodama jedna osoba je zadobila teške telesne povrede. Pričinjena materijalna šteta se procenjuje na oko 540.000 dinara.

Saobraćajne nezgode su se dogodile zbog: neprilagođene brzine kretanja vozilom-3

Zbog učinjenih saobraćajnih prekršaja, zahtevi za pokretanje prekršajnog postupka podneti su protiv 35 učesnika u saobraćaju i izdato je 212 prekršajnih naloga. Istovremeno, iz saobraćaja je isključeno 19 vozača, od toga 10 vozača zbog upravljanja vozilom pod uticajem alkohola, 1 vozač zbog upravljanja vozilom pre sticanja prava na upravljanje, 1 vozač zbog upravljanja vozilom u vrema izrečene zaštitne mere i 8 vozača zbog ostalih razloga. Od ukupno 10 vozača koja su upravljala vozilom pod uticajem alkohola, zadržan je 1 vozač u trajanju od 12 časova jer je izmerena količina alkohola u organizmu prelazila granicu od 1,20 mg/ml alkohola u organizmu, 1 vozač zbog upravljanja vozilom pod dejstvom psihoaktivnih supstanci i 1 vozač zbog ostalih razloga. Takođe iz saobraćaja je isključeno 9 vozila, od toga 9 vozila zbog isteka važnosti registracione.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga