Premijera filma „Dobra žena“

Podeli:

U sali Kulturnog centra Zrenjanin večeras u 20 časova biće održana zrenjaninska premijera filma Mirjane Karanović „Dobra žena“.

Na nedavno završenom internacionalnom filmskom festivalu u Klivlendu, gde je prikazan u sklopu programa George Gund III memorial Central and Eastern Europe Film Competition, film je dobio glavnu nagradu. Nekoliko dana kasnije „Dobra žena“ je nagrađena i posebnim priznanjem na Vilnius internacionalnom filmskom festivalu, kada je u sklopu selekcije New Europe – New Names.

images

„Dobra žena“, za koju je Karanovićeva pisala i scenario, uz saradnike Stevana Filipovića i Darka Lungulova, je film o suočavanju i spoznaji, navodi se u pozivu.

Nakon trideset godina braka, glavna junakinja saznaje tajnu o svom mužu, zbog koje je prisiljena da donese odluku da li će nastaviti da živi skrivajući istinu od sebe same, ili će ostaviti sve ono što je dotad stekla i započeti novo poglavlje, što je u njenim godinama prilično zastrašujuće.

U filmu „Dobra žena“ pored Mirjane Karanović uloge tumače i Boris Isaković, Hristina Popović, Goran Navojec, Ksenija Marinković, Jasna Đuričić, Anđelika Simić, Milan Marić i drugi.

Ulaznice staju 200 dinara.

Film će u Zrenjaninu biti prikazan i u nedelju i ponedeljak, 8. i 9. maja.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Dobrodošli na RTV Santos Instalirajte našu aplikaciju

Instaliraj
×

Pretraga