Pozorišni dan za decu

Podeli:

Aviv Park Zrenjanin ne prestaje da izenađuje svoje najmlađe posetioce i komšije u kraju. Naredne subote, 23. jula, u vremenu od 18 do 21 čas, održaće se pravo pozorišno popodne za decu! Teatar „Talija“ iz Beograda će odigrati čak dve predstave: „Doživljaji mačka Toše“ i „Bajka o princezi Kezi“. Puno veselih kostima, zabavnih igrica i animacija, čokoladica i sokića, sigurno će najmlađima ulepšati letnji vikend!

AP-Zrenjanin_Dozivljaji-macka-Tose_FB

U prvom delu programa, odigraće se predstava „Doživljaji mačka Toše“ koja govori o prijateljstvu i toleranciji između  mačke, miša i psa. Oni samo udruženi zajdeno uspevaju da pobede sve izazove koji se nalaze pred njima. Ovaj duhoviti vodvilj sa puno akcije, ispričan je uz originalne songove praćene sjajnim koreografijama! Značaj tolerancije, empatije i uvažavanja međusobnih razlika, važna su poruka za današnju decu, a ova predstava promoviše upravo te vrline. Deca, pomažući junacima priče, aktivno učestvuju u predstavi koja traje skoro sat vremena.

U drugom delu programa, na platou Aviv Parka Zrenjanin, odigraće se interaktivna predstava “Bajka o princezi Kezi”. Deca iz publike prestaju da budu pasivni posmatrači i postaju aktivni učesnici-glumci u predstavi koja se kreira na licu mesta. Sjajni glumci iz Teatra “Talija” će najmlađe posetioce učiti glumačkim veštinama, važnim elementima pozorišta, ali i kostimiraće ih u prave male glumce! Ova interaktivna priča će se završiti sa dve igrice: “Voćkice” i “Ludi profesor”. Ceo program je prilagođen deci, ali može veoma da bude zanimljiv i odraslima, t.j. roditeljima.

Zbog puno interesantnih dešavanja koje Aviv Park Zrenjanin priprema za naredni vikend, dovedite vaše mališane u subotu, 23. jula! Imaće priliku da uživaju u sjajnim predstavama, da se druže sa glumcima, ali i da nauče nešto novo!

Aviv Park Zrenjanin za sve posetioce priprema sjajnu zabavu tokom celog leta!

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Dobrodošli na RTV Santos Instalirajte našu aplikaciju

Instaliraj
×

Pretraga