Nacionalno prvenstvo Srbije u odbojci na pesku – Vip Beach Masters 2016

Podeli:

 

U Aviv Parku Zrenjanin od petka, 22. jula, do nedelje, 24. jula, održaće se Nacionalno prvenstvo Srbije u odbojci na pesku – Vip Beach Masters 2016, u organizaciji Odbojkaškog saveza Srbije i kompanije Vip mobile.

AP-Zrenjanin_VIP-BM_Facebook

Ovaj značajan sportski događaj podržan je od Grada Zrenjanina, Sportskog saveza grada Zrenjanina i Aviv Parka Zrenjanin.

Osmu godinu zaredom Vip i Odbojkaški savez Srbije sa velikim uspehom organizuju Vip Beach Masters – Prvenstvo Srbije u odbojci na pesku, koje se ovog leta održava u 9 gradova širom Srbije. Atraktivan koncept, kvalitetna igra i raznovrsna takmičenja, najavljuju uzbudljivo odbojkaško leto za sve ljubitelje bičvoleja, ali i mališane koji žele da se oprobaju u ovom sportu i uče od našeg proslavljenog odbojkaša,Vanje Grbića, kroz Vip Beach Masters školu odbojke.

Takmičenje za šampionsku titulu počelo je turnirom u Velikom Gradištu u junu mesecu, a zatim se svakog vikenda nastavlja u drugom gradu – Kraljevu, Baču, Čajetini, Novom Sadu, Šapcu, Zrenjaninu i Somboru. Veliko finale tradicionalno je rezervisano za kraj leta, od 26. do 29. avgusta, kada će, nakon četvorodnevnog nadmetanja na beogradskoj Adi Ciganliji, biti proglašeni novi prvaci i prvakinje Srbije u odbojci na pesku.

Na turniru u Zrenjaninu očekuje se preko 80 učesnika, a tokom ova tri dana biće odigrano preko 40 vrhunskih i uzbudljivih mečeva.

Pored turnira za odrasle, u okviru Vip Beach Masters škole odbojke, koju petu godinu zaredom vodi naš proslavljeni odbojkaš i potpredsednik Odbojkaškog saveza Srbije Vanja Grbić, najmlađi posetioci turnira uzrasta do 14 godina će dobiti šansu da se oprobaju u odbojci na pesku. U petak i subotu, od 10h i od 17h, i u nedelju od 15h, imaće priliku da nauče tehnike i osnove bičvoleja. Vrhunac za njih će biti u nedelju, 24. jula,  u 10 h, kada će se održati turnir Dečije lige! Za Vanjinu školu odbojke na pesku, prijavljivanje dece će se vršiti svakog dana za vreme trajanja turnira, na licu mesta.

Aviv Park Zrenjanin biće domaćin najboljim igračima i igračicama Zrenjanina i okoline, koji znaju da zadive gledaoce svojim bravurama na mreži. Želimo da publika uživa pored njih i da tereni za odbojku na pesku u našem Parku postanu glavno sastajalište Zrenjaninaca narednog vikenda.

Dobro došli na Vip Beach Masters 2016 od 22. do 24. jula u Aviv Park Zrenjanin!

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga