Pošaljite detetu pismo od Deda Mraza!

Podeli:

Zamislite trenutak kada poštar Vašem detetu donese pismo adresirano na njegovo ime a pošiljalac je, verovali ili ne, Deda Mraz lično!Znamo iz dosadašnjih iskustava: Iznenađenje, neverica, iskrena dečja radost, skakanje od sreće, trči Vam u zagrljaj da mu ga brzo pročitate, zove baku i deku da se pohvali, nosi ga u vrtić ili školu… Toliko lepih utisaka i opisa situacija su nam preneli roditelji koji su nam pisali ili nas zvali da se zahvale…

 

deda--mraz

Usluga slanja pisma se naplaćuje po ceni od 290,00 dinara koje uplaćujete na račun „Pošte Deda Mraza“ u Pošti ili Banci ili pak elektronski ukoliko se odlučite za taj način plaćanja.
Popunjavanjem obrasca ne stvarate obavezu kupovine tj. uplate tako da možete da probate ili testirate kako servis funkcioniše.Deda Mraz će u pismu pohvaliti Vaše dete onim i onakvim pohvalama kakve zaslužuje (vi upisujete pohvale i vrline).Patuljci i vilenjaci su (od Vas), doznali šta je dete poželelo da dobije od Deda Mraza te mu on to i navodi u pismu i obećava da će se potruditi da mu donese baš to što je dete poželelo. Naravno, ukoliko želje nisu neskromne i sl. (ostavlja Vam mogućnost da se „spasete“ ukoliko ne uspete da pronađete ili kupite baš ono što ste naumili i naveli u pismu mada, ako nije kasno, možete i da nas pozovete da izvršimo ispravku).Objašnjava, takođe, da će, možda, doći i kasno u noći kada dete bude spavalo i da će mu u tom slučaju poklon ostaviti ispod jelke. Dakle, ukoliko planirate ili ne da upriličite susret sa Deda Mrazom, pismo, opet, odgovara.Da bi bio potpuno uverljiv, Deda Mraz će zamoliti dete da, uoči Nove godine tj. njegovog dolaska, ispod jelke ostavi jednu šargarepu da nahrani irvasa Rudolfa koji mu svetlom svog crvenog nosića osvetljava put… (dakle, nabavite i šargarepu ili se snađite za alternativu 🙂 ).

 

http://www.pismodedamraza.rs/deda-mraz

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Dobrodošli na RTV Santos Instalirajte našu aplikaciju

Instaliraj
×

Pretraga