Program “Novogodišnje čarolije” na Trgu slobode

Podeli:

Na Trgu slobode u Zrenjaninu održaće se tradicionalna manifestacija “Novogodišnja čarolija – Grad otvorenog srca”, prigodan program povodom novogodišnjih praznika.  Proslava počinje u petak, 31. decembra, tačno u podne, a nastupaju Gradski dečiji hor, hor vrtića “Vila” i “Crvenkapa”, horić “Sanjalice”, Gimnastičko plesni klub “Free Dance” i CEKOM – Centar za kreativno odrastanje mladih, sa predstavom “Da li gusari dobijaju paketiće?”.   

Svi mališani na trgu biće počašćeni slatkišima koje će im podeliti Deda Mraz lično! Na Trgu slobode svakodnevno će biti otvorene i drvene kućice s ponudom proizvoda domaće radinosti, a prigodna novogodišnja ponuda, poput langoša, čaja, kuvanog vina i tople čokolade, naći će se i na drvenim tezgama. Za najmlađe, postavljeni su i vozić i karusel, koji takođe rade svakog danaod jelki na trgu postavljena je i klupa sa kućicom i malim jelkama za fotografisanje. 

 U večernjim satima, tačnije od 23 časa, počinje koncert domaće grupe “ABBA real tribute band” koji će trajati do pola jedan, a tačno u ponoć sve koji se odluče da Novu 2022. godinu dočekaju na otvorenom očekuje spektakularan vatromet!

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga