Oktopod Travel predstavlja letovalište Evia

Podeli:

Prostire se uz obalu Beotije i Atike od severnih Sporada, pa do ostrva Andros nadomak Kiklada. Glavni grad Halkida se nalazi na oko sat vremena vožnje od Atine i međunarodnog aerodroma, a put vodi preko dva putna mosta kojima je ostrvo povezano sa kopnom. Bujna flora i fauna, povoljni klimatski uslovi, dugačka sezona, mnoštvo prelepih plaža i termalnih izvora čine Eviju jednom od najpopularnijih destinacija među Grcima.
Ostrvo je, takođe, bogato arheološkim nalazištima, srednjevekovnim manastirima, tradicionalnim selima, borovim šumama I netaknutim prirodnim lepotama, i zato je jedno od najpopularnijih letovališta koje pruža velike mogućnosti kako za opuštanje I relaksaciju tako i za aktivni odmor i zabavu.
Najpopularnija mesta među turistima su Edipsos, Pefki, Limni i Eretria… Uplatite novo leto po starim cenama. Popusti od 20% na uplate u celosti, 10% na rane rezervacije, plaćanje na 12 rata, bez kamata.
Sve dodatne informacije možete dobiti u prostorijama Oktopod Travela na Žitnom trgu, ulaz je iz Koče Kolarove. Možete ih pozvati na 521-530. Takođe, sve možete pogledati i na njihovom sajtu www.oktopod.rs 

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga