Nedeljni horoskop od 22.do 28.aprila

Podeli:

OVAN (21.3 – 20.4)

Posvetite više pažnje partneru i idite na putovanje. Moguće su nesuglasice sa partnerom u prvoj polovini nedelje, iako je Venera u Vašem znaku konačno. Moguć je priliv novca i bićete zadovoljni. Slobodni, potrudite se da budete otvoreni za nove prilike za ljubav.


BIK (21.4 – 21.5)

Sada je vreme da započnete nešto novo jer ćete imati uspeha. Odlična je saradnja sa drugima. Imaćete podršku kolega za sve što radite i komunikacija sa drugima će biti odlična. Ne ulazite u tajne veze, jer nećete biti zadovoljni. Zauzeti, bilo bi dobro da budete otvoreni prema partneru jer ćete jedino tako održati stabilnost. 

BLIZANCI (22.5 – 21.6)

Bićete željni pažnje. Potrudite se da se fokusirate na strast u vezi, ne zapostavljajte taj segment. Moguće su manje rasprave sa partnerom ako je neko od vas dvoje ljubomoran. Družite se više sa prijateljima. Ova nedelja je dobra za ostvarivanje ideja, pa pitajte druge šta misle o svemu što planirate. Odredite prioritete na poslu, ne radite previše stvari u isto vreme.

RAK (22.6 – 22.7)

Očekuje Vas dosta promena na poslu. Bitno je da se uskladite sa kolegama. Budite vredni i ambiciozni. Dajte svoj maksimum. Nove ideje i nove saradnje – sve je to idealno za ovu nedelju, pa ne propuštajte prilike za napredak. Preko posla je moguće poznanstvo. Ne zapostavljajte partnera zbog previše obaveza, ako ste u vezi.  

LAV (23.7 – 22.8)

Bićete prezadovoljni što se tiče partnerskih odnosa. Svi Vam daju komplimente i skloni ste flertu. Dobro se osećate i imate višak energije. Moguće je poznanstvo ili neka nova vezu sa osobom koja nije iz Vašeg mesta. Tokom ove nedelje posvetite više vremena osobi koja Vam se dopada duže vreme. Moguće je neko kraće putovanje, ne odlažite ga, jer će Vam prijati promena. 

DEVICA (23.8 – 22.9)

Nije baš idealno stanje što se tiče posla za Vas. Mars u polju posla donosi neke probleme na poslu, ali ako sarađujete sa muškim osobama, probajte da neki deo posla prebacite njima. Ne morate sve sami da radite ove nedelje. Bitno je samo da se dogovorite sa kolegama šta ko treba da završi. Napeti ste više nego inače. Budite temeljni. Ove nedelje Vam je bitna strast, a ne ljubav. Ako ste slobodni, promena nema, skloni ste flertu.  

VAGA (23.9 – 22.10)

Bilo bi dobro da ne zapostavljate partnera. Može se osećati prilično loše jer on može da primeti da nemate vremena za njega. Stavite nekad tuđe potrebe na prvo mesto. Idite na neko novo mesto sa partnerom da ne biste upali u kolotečinu. Budite otvoreni prema osobi koja Vam se sviđa u vezi sa namerama koje imate. Sve što želite da uradite ili promenite recite svima sa kojima sarađujete. Kreativni ste i lako ćete doći do rešenja svakog problema na poslu. 

ŠKORPIJA (23.10 – 22.11)

Vi ste odlično raspoloženi i sve Vam ide od ruke, niste se tako dobro osećali već duže vreme. Ne propustite dobre prilike za neka putovanja, zabavu. Ako ste slobodni, neko novo poznanstvo se može pretvoriti u nešto više. Što se tiče novca, možete biti prezadovoljni jer je sve u najboljem redu. 

STRELAC (23.11 – 21.12)

Moguće su veće promene na poslu koje odavno planirate. Imate potrebu da se fokusirate na neke obaveze koje ste odavno započeli. Razmislite šta stalno odlažete i završite šta možete. Problemi su mogući u vezi. Nemate dobru komunikaciju sa partnerom, ali ni sa drugima. Ako ste slobodni, na pomolu je nova veza. 
  

JARAC (22.12 – 20.1)

Sa partnerom provedite vreme kod kuće. To Vam prija više nego izlasci. Prijatelji mogu uneti dinamiku u Vaš odnos. Bitno je da ne zapostavljate društveni život zbog ljubavi. Možda već znate osobu kojoj se dopadate. Nove predloge za promene na poslu treba usvojiti. Bitno je samo da ne donosite na brzinu bitne odluke. 

Izvor:mojnovisad.com

VODOLIJA (21.1 – 19.2)

Sjajno ste raspoloženi. Imate dobre aspekte za odličnu komunikaciju sa partnerom. Zauzeti, sve probleme sa partnerom možete rešiti ako budete direktni. Budite spremni na svaki dogovor. Ne obazirite se na tračeve. Pod stresom ste zbog posla. Oslonite se na druge ove nedelje jer mogu biti od pomoći nečiji saveti. 

RIBE (20.2 – 20.3)

Trebalo bi da budete više posvećeni drugima, pa dajte svoj maksimum da se uklopite sa drugim ljudima. Uradite nešto lepo za partnera, on će to ceniti. Slobodni, ne ulazite prebrzo u vezu ili neku avanturu. Moguć je priliv novca i bićete veoma zadovoljni. Nove prilike su na dohvat ruke, pa ih iskoristite. 


RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga