Izložba modnih fotografija i modna revija Vasilija Kovačeva

Podeli:

U ponedelјak, 1. oktobra u 19 časova u Salonu Savremene galerije Zrenjanin otvara se izložba modnih fotografija u okviru koje će biti održana modna revija Vasilija Kovačeva.
Nakon završene srednje škole za dizajn ‘’Bogdan Šuput’’ u Novom Sadu, a zatim Fakulteta primenjenih umetnosti, odsek kostim u Beogradu, Vasilije Kovačev je imao svoje prvo javno pojavlјivanje u Baroknoj sali Opštine Zrenjanin sa diplomskom modnom revijom. Nakon toga sledi period od 18 kreativnih i produktivnih godina koje su rezultirale uspešnim i veoma posećenim revijama u Novom Sadu, Beogradu, Podgorici, Atini, Parizu, Nјu Jorku, gradovima Rumunije, Polјske…

Izložbom modnih fotografija u Savremenoj galeriji Zrenjanin, Vasilije Kovačev će se konačno ponovo predstaviti svom gradu. Modni editorijali koji su nastajali kroz različite faze i kao promocija svake kolekcije, a ovekovečeni kroz kreativni objektiv kreatoru dragih lјudi Zorana Simina, Tibora Arve, Gabrijele Parigros i Bernarda Bodoa, biće praćeni ovom prilikom i mini modnom revijom poslednje kolekcije koja je prikazana na Serbia fashion week-u u Novom sadu i Parizu pod nazivom ,,Moon River’’. Za kompletni estetski ugodjaj -frizura pobrinuće se Frizerski atelje VASILJEV:

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga