Bizarni beauty trendovi

Podeli:

Šta sve čine žene za lepotu? Da li treba slepo pratiti trendove ili ne treba prelaziti granicu komfora? Nekada nisam sigurna da li modna industrija predlaže modne trendove da bismo ih pomno pratili ili to čini da vidi dokle smo spremni da idemo i da li ćemo ih bez pogovora poslušati. Ali šta bi se desilo kada bismo zaista prihvatili svaki trend? Osim čudnih trendova sa modne scene, šminkeri i eksperti lepote takođe plasiraju neke bizarne trendove.
Osim prejake, scenske šminke koja je nama smrtnicima gotovo neupotrebljiva, otišli su korak dalje. Oni koji prate beauty scenu znaju da su se obrve žesto nalazile na meti kritika. Obrve?! Čekaj, pa šta tu ima da se komplikuje? Jedan običan luk, stilizovan u odnosu na oblik lica, mož’ misliti! E pa žene su uspele i to da dovedu u pitanje, jer zašto jednostavno kada može komplikovano!
Šalu na stranu, ali oblik obrva igra veliku ulogu u lepoti ženskog lica. Sigurna sam da ga je svaka od vas menjala i po nekoliko puta, ali je sa njim kao sa muškarcem- postoji samo jedan pravi. Zato je bolje da brigu o svojim obrvama prepustite onome ko se bavi time.

Obrve, Izvor: Google

Već par godina unazad šminkerke i vlogerke bave se mini eksperimentima. Ali sam sigurana da su jedina poenta svega toga reakcije publike (kakave god) i publicitet.  Mnoge su se zahvaljujući tim ’’ bizarne obrve’’projektima  i proslavile. Pa smo tako prošle godine imali pletenica obrve koje su zapravo šminkale i senčile i samim tim izazvale 3d efekat.

Obrve pletenice, Izvor: Google

Posle njih na red su došle i najkomentarisanije talasaste (kovrdžave) obrve. Šta fali, ako može talasasta kosa što ne bi mogle i talasaste obrve?

Kovrdžave obrve, Izvor: Google

I verujete te proslogodišnje verzije su još i bile dobre i kamo sreće da se ta manija za projektom ko će imati najčudnije obrve tu i završila. Ali ne, pripremite se za ofinger obrve! Nisam sigurna kako se tačno zovu ali mene neodoljivo podsećaju na ofinger, šta vi kažete?

Ofinger obrve, Izvor: Instagram

 

Ukoliko ste toliko oduševljeni svojim parom obrva i ne znate šta ćete od sreće, predlažem vam da budete trostruko lepe! Kako? Pa jednostavno, docrtajte jos dva para obrva i zasenite sve oko sebe.

Triple trouble obrve, Izvor: Instagram

Ukoliko vam je i taj vaš par obrva previše, spojite ga, napravite aktuelan prolećni model ’’lastavica’’  i ako proleće još nije stiglo u vaš grad, prizovite ga- budite prvi vesnik.

Lastavica obrve, Izvor: Google

Ne smem ni da pomislim šta nam pripremaju za sledeću godinu i ostaje mi samo da se nadam da niko od vas neće zaista isprobati ove trendove jer neke stvari zaista nisu za ’’poneti’’.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga