ZROK fest i „Banatska bajka“ – vikend programi Kulturnog centra Zrenjanina

Podeli:

ZROK FEST I BANATSKA BAJKA

  • Vikend programi

Kulturni centar Zrenjanina i ovog vikenda vašu pažnju usmerava i poziva Vas na programe koje organizuje u Amfiteatru Kulturnog centra i Gradskoj bašti.

U Kulturnom centru u toku je ZROK fest, letnja muzička manifestacija koja je počela početkom jula a završava se 27. avgusta. U tom periodu posetioce svake subote u Amfiteatru (Kulturnog centra) očekuju rokenrol svirke. U subotu, 6. avgusta nastupaju bendovi MIST i „Nepalac“. Svirke počinju u 22 sata. Ulaz je besplatan. Pokrovitelj ovog muzičkog festivala je Trgovinski lanac „PerSu“.

U zrenjaninskoj Gradskoj bašti u toku je manifestacija «Banatska bajka – leto u gradskoj bašti“. Svakodnevni zabavni i umetnički programi za sve generacije održavaće se do 28. avgusta uz pauzu u toku trajanja gradske manifestacije «Dani piva». «Banatsku bajku» organizuju Kulturni centar, Turistička organizacija i IP Media 023 Zrenjanin. Pokrovitelj manifestacije je Grad Zrenjanin.

Raspored programa «Banatske bajke» do 7. avgusta

U četvrtak, 4. avgusta u 18 časova studio Cekom realizuje radionicu animacije, od 19 časova organizuje se radionica dečjeg centra „Smajli“ a od 20 časova radionica „Planeta“ Kreativnog centra „Dečije carstvo“. U 21 sat održava se projekcija filma za decu «Usršnji zeka». U petak, 5. avgusta u 20 časova nastupa Milice Dosković sa gostima. U subotu, 6. avgust od 20 časova organizuje se veče udruženja „Srpsko-rusko-beloruskog prijateljstva“ iz Zrenjanina. U nedelju, 7. avgusta u 21 sat zakazana je projekcija dečjeg filma „Vreme je za sankanje“. Ulaz na programe manifestacije «Banatska bajka» je slobodan.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga