Zrenjanin među gradovima koji uvode elektronsku uslugu za izdavanje parking karte i parking mesta za osobe sa invaliditetom – prijave na portalu eUprava

Podeli:

Grad Zrenjanin nalazi se među 33 grada i opština na teritoriji Republike Srbije koje uvode elektronsku uslugu za izdavanje parking karte i parking mesta za osobe sa invaliditetom. Usluga omogućava osobama sa invaliditetom da podnesu zahtev za izdavanje parking karte i rezervisanog parking mesta u određenim gradovima/opštinama koje pružaju ovu uslugu. 

 Usluga je besplatna, a uslovi i postupak za ostvarivanje oba prava propisani su aktima grada/opštine kome je lice podnelo zahtev. Rešenja nadležnih organa grada/opštine, kao i parking karte dostavljaju se podnosiocu zahteva na adresu prebivališta. Zahtev podnosi osoba sa invaliditetom ili njen roditelj/staratelj, ukoliko je osoba sa invaliditetom maloletna ili lišena poslovne sposobnosti. Sve dodatne informacije, kontakt podaci za Grad Zrenjanin i uputstvo za prijavu nalaze se na portalu eUprava Republike Srbije.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga