Zrenjanin dobio novi grafit sa najemotivnijom porukom (foto)

Podeli:

U Zrenjaninu je osvanuo još jedan značajan grafit, ovaj put sa veoma važnom porukom za poginulog sugrađanina Miroslava Mikija  Babića. Ideja je potekla od njegovih drugara, a nacrtan je na samo par desetina metara od stana u kom je živeo, gde sada stanuje njegova majka u naselju Lesnina. Miroslav Miki Babić je poginuo u saobraćajnoj nesreći 3. marta prošle godine.

IMG_20150309_151736

Želja njegovih drugara je bila da na godišnjicu pogibije, njegov lik bude naslikan u njegovom naselju. Vreme je samo odložilo radove, a zamisao je nastala nakon gubitka njihovog najboljeg druga i velikog čoveka pre svega.

On je izgubio život u Beogradu kad je na njega naleteo pijan vozač dok je išao po devojku. U tom tragičnom događaju su obojica poginuli.

Poslednjih par godina njegovog života on je proveo u Beogradu, a u danu kada se desila tragedija mu je bio prvi dan na novom poslu sa kojim je bio srećan, spomenuli su sa setom njegovi prijatelji.

IMG_20150309_145654

„On je bio retko dobar čovek, a nije bilo osobe koja njega nije volela. Jako puno nedostaje svima nama, zaslužio je da ga ne zaboravimo i da ga spominjemo svakog dana“, rekao je jedan od njegovih drugara Vladimir Dragić.

dsc00559[1]

Pored njegovog lika su oslikani štap za pecanje i štuka, pošto je mnogo voleo ribolov i bio strastven ribolovac. Drugari su ga mnogo cenili, voleli i poštovali, sećaju ga se sa suzama u očima i velikim žalom.

Danas su se okupili njegovi prijatelji, kao i porodica u želji da iznenade njegovu majku kojoj je on bio jedino dete. Kada su joj pokazali nezavršen grafit emocije su same nadirale, niko nije mogao da ostane ravnodušan u toj situaciji.

facebook_1425897123680 (1)

Pravi prijatelji su bili sa njim ceo život i nakon njegovog odlaska još uvek ne mogu da prežale odlazak Miroslava Mikija  Babića. Poruka koju su želeli da ostave je da večno traje sećanje na njega, da puno svima nedostaje i da on još uvek živi sa njima svaki dan.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga