ZOOM na vikend

Podeli:

Vikend pred nama je isto kao i današnji dan kišan, međutim to ne znači da ne možete da se zabavite ili da pogledate nešto zanimljivo u gradu ili možda da uradite nešto korisno za svoje zdravlje.

Mi vam i ovog petka dajemo predloge:

Prva dijabetološka ordinacija na točkovima-u subotu 19.novembra od 9 do 16 časova na Trgu Slobode biće postavljenja „Prva dijabetološka ordinacija na točkovima“. Svi građani će u ordinaciji moći besplatno da izmere svoj nivo šećera u krvi i obave konsultacije sa zdravstvenim radnicima o prevenciji, kontroli i lečenju dijabetesa.

Koncert u Narodnom Muzeju– u subotu, 19. novembra 2022, sa početkom u 19 časova biće održan koncert pod naslovom „Nova srpska muzika za violončelo i harmoniku“. Nastupaju Aleksandar Latković, violončelo i Branko Džinović, harmonika.Na programu će biti dela kompozitora Snežane Nešić, Svetlane Maraš, Draška Adžića, Maje Bosnić i Juga K. Markovića.Ulaz je slobodan.

Bioskop Kulturnog centra-u nedelju, 20. novembra u okviru filmskog matinea prikazuje se dečji animirani film „Fantastika – u potrazi za zlatnim rogovima“.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga