Zoom na vikend

Podeli:

Uprkos promenljivom vremenu, odnosno smeni sunca i kiše koje je najavljeno i za vikend, očekuje nas nekoliko zanimljivih sadržaja.

Mi za vas izdvajamo sledeće:

PASTIRSKI DAN MUŽLJA – Članovi Udruženja negovatelja starih običaja „REMUS“ iz Mužlje organizovaće u subotu, 8. oktobra, u prostorijama KUD „Petefi Šandor” i Kluba Mužljanaca, tradicionalni, osamnaesti po redu „Pastirski dan“ međunarodnog karaktera. Cilj manifestacije je negovanje, očuvanje i predstavljanje tradicionalnih vrednosti koje su naši preci vekovima unazad koristili u svakodnevnom životu i pri uzgoju životinja. Program počinje u 9 časova.

ZRENJANINSKI POLUMARATON – Dugo iščekivani 6. po redu Zrenjaninski Polumaraton biće održan u nedelju sa početkom u 11 časova kada sa Trga Slobode startuju sve trke, osim dečije koja počinje u 9 časova.

NARODNO POZORIŠTE „TOŠA JOVANOVIĆ“ – U subotu 1.oktobra na Lutkarskoj sceni izvodi se predstava „Ljudožder“ dok je na Dramskoj sceni na repertoaru predstava „Ludi kamen“ sa početkom u 20 časova.

POPIS STANOVNIŠTVA – za kraj vas podsećamo da se ne iznenadite ukoliko vam sutra na vrata pokucaju popisivači. Popis će trajati od 1. do 31.oktobra.

Lep vikend želimo!

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga