ZOOM NA VIKEND

Podeli:

Verujemo da će mnogi od vas ovog vikenda biti kraj malih ekrana i gledati utakmice četvrtfinala na Mundijalu,ali ukoliko nas vreme ipak posluži i rešite da pogledate neke utakmice uživo u Zrenjaninu ili ste pak ljubitelj bioskopa imamo sledeće predloge za vas:

Sportska dešavanja:

Petak 1.09.19.30 Košarka: KK Proleter – Srem (Sremska Mitrovica), Kristalna dvorana

Subota 10.decembar:18.00 Odbojka: ŽOK Klek Zrenjanin – Takovo (Gornji Milanovac), Kristalna dvorana

Bioskop Kulturnog centra Zrenjanina U petak, 9. decembra prikazuje se najnovija domaća komedija „Porno priča“. Projekcija počinje u 20 časova. U nedelju, 11. decembra u 11 časova u okviru filmskog matinea prikazuje se dečji animirani film „Tajni agent Mjau“ a u večernjim satima od 20 č. domaća filmska drama „Da li je neko video ovu ženu?“

  • Karte se prodaju na biletarnici Kulturnog centra radnim danima od 10 do 12 i od 18 do 20 časova i pre početka projekcije po ceni od 250 dinara.

GODIŠNjI KONCERT KULTURNO – UMETNIČKOG DRUŠTVA GIK „BANAT-PIONIR“

  • Kulturni centar Zrenjanina
  • Subota, 10. decembar – 17 časova

Godišnji koncert Kulturno-umetničkog društva GIK „Banat-Pionir“ ove godine održaće se u subotu, 10. decembra sa početkom u 17 časova na velikoj sceni Kulturnog centra. Na koncertu će se predstaviti svi ansambli uz pratnju narodnog orkestra, glumac i solistkinja. Program koji će se izvesti trajaće oko sat i trideset minuta a obuhvatiće igre iz svih krajeve naše zemlje uz prezentaciju autentičnih narodnih nošnji.

  • Ulaz na koncert je 300 dinara. Ulaznice se mogu kupiti na blagajni Kulturno centra.

Lep vikend želimo!

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga