Žene iz Zrenjanina, Subotice i Novog Sada primorane na prostituciju!

Podeli:

A. A. (26) i B. C. (54) iz Subotice, par koji je uhapsila subotička policija u saradnji sa kolegama iz Novog Sada, nalaze se u pritvoru, a u okviru postupka koji se vodi zbog sumnje da su počinili krivično delo trgovina ljudima, sutra se nastavlja saslušanje svedoka, tačnije njihovih žrtava.

Par makroa se tereti da je prisiljavao žene iz Vojvodine da u iznajmljenim stanovima u Subotici i Novom Sadu pružaju seksualne usluge za novac od čega su oni imali korist. Njihove žrtve su žene u teškoj materijalnoj situaciji iz Zrenjanina, Subotice i Novog Sada.

– Određen im je pritvor do 30 dana zbog mogućnosti uticaja na svedoke i ponavljanja krivičnog dela. Rok za žalbu je tri dana – kaže Rajko Maravić, portparol Višeg suda u Subotici.

Kako je već objavljeno Albertina A. i Bojan C. su nevenčani par, a na saslušanju su se branili ćutanjem. Posle njih su saslušane i dve svedokinje koje ne spore da su pružale seksualne usluge za novac u iznajmljenim stanovima, a istragom još treba da bude utvrđeno da li su to činile pod prisilom.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga