Zbog redovnog održavanja trafostanica prekid vodosnabdevanja u Zrenjaninu

Podeli:

U petak 06. avgusta doći će do četvoročasovnog prekida vodosnabdevanja na teritoriji celog grada kako bi se izvršili radovi na redovnom održavanju i remontu trafostanica odakle se električnom energijom napajaju bunarske pumpe na izvorištu.


Prema najavi iz Elektrodistribucije Zrenjanin, za petak 06. avgust planiran je prekid snabdevanja električnom energijom u vremenu od 8 do 12 časova, kako bi se izvršili radovi na redovnom održavanju trafostanice koja obezbeđuje električnu energiju našim trafostanicama sa kojih se napajaju bunarske pumpe na izvorištu odakle se grad snabdeva vodom.


-U pomenutom periodu i JKP „Vodovod i kanalizacija“ će izvršiti redovnu reviziju i remont na sopstvenim trafostanicama. Za vreme trajanja planiranih radova doći će do prekida vodosnabdevanja na teritoriji celog grada. Nakon završetka radova i puštanja električne energije neophodne za rad bunarskih pumpi, u roku od 45 minuta doći će do potpune normalizacije vodosnabdevanja na teritoriji celog grada- navodi se u saopštenju JKP „Vodovod i kanalizacija“.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga