Birajte samo najbolje za vaš dom- CLASSEN 023

Podeli:

Letnje vreme je idealno za renoviranje i sređivanje bilo koje vrste objekata, jer ako ne volite da budete tu dok majstori rade svoj posao lako je da pobegnete i uživate u prirodi dok vaš dom postaje onakav kakvim ga želite. Mnogi od vas ove godine renoviraju, a neki sigurno razmišljaju i o podovima – sređujete postojeći ili stavljate nešto potpuno novo?

Ono što je uvek aktuelno je svakako laminat, a najširu ponudu laminata sigurno ćete naći u Classen 023. Laminat je moderan, elegantan, cenovno pristupačan.Posetili smo Classen 023  u Aracu i od Danka smo saznali da su laminatni podovi izuzetno izdržljivi, otporni na habanje i mrlje, postavljanje i održavanje je jednostavno, svojim izgledom savršeno imitiraju pločice ili parket, a u odnosu na njih cene su izuzetno pristupačne. Upravo su ovo razlozi zašto treba da slučite za laminatne podove.

A zašto baš saradnja sa Classen 023? Zato što laminatni podovi iz njihove ponude imaju nemački kvalitet – otporni su na udarce, habanje, ogrebotine, vlagu, ne ispuštaju štetne gasove, jako ih je teško zapaliti. Imaju zaista veliki izbor podnih oboga različitog dezena, materijala, teksture i izgleda. Tu je  i prateća oprema – stiropor, lajsne, vrata, ukrasni stiropor, garnišne i još mnogo toga. U njihovom asortimanu pronaći ćete laminate 1A i 1B klase po cenama za svačiji džep.

Cena laminata kreće se od 350,00 do 1.200,00 u zavisnosti od klase, dezena, proizvođača, debljine. Dostava na teritoriji Zrenjanina je besplatna, daju garanciju od 10-25godina. Kod njih možete dobiti sve potrebne informacije i savete od pravih stručnjaka.Classen 023 se nalazi na dve adrese: Aradac, Đure Jakšića 30 i u Žitištu, Cara Dušana 25. Za sve dodatne informacije možete ih pozvati na 069/1338474 ili na 069/4502665. Takođe, deo ponude i njihovih radova možete pogledati i na njihovoj facebook stranici https://www.facebook.com/lpclassen023.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga