Završeno izvlačenje nagrada za „Uzmi račun i pobedi“: Poznat srećni dobitnik dupleks stana u Novom Sadu

Podeli:

Imre Baranji iz Bačkog Gradišta srećni je dobitnik dvoiposobnog dupleks stana u Novom Sadu, od 116 kvadratnih metara. U trećem izvlačenju nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“ pored stana izvučene su brojne novčane nagrade kao i 12 automobila „fijat 500l. Direktan prenos bio je na Prvom programu RTS-a.

Mina Lazarević i Andrej Pipović izvukli su 12 dobitnika automobila „fijat 500l“.

1. Ljubinka Stojanović, Ćuprija

2. Živorad Dekić, Vranje

3. Katarina Petrović, Loznica

4. Dragoslav Nikolić, Niš

5. Milan Mirković, Rudojci

6. Dragana Mitrović, Kraljevo

7. Milomirka Kilibarda, Beograd

8. Dajana Nedeljković, Beograd

9. Slađana soltić, Smederevo

10. Ružica Piskla, Bačka Palanka

11. Stevan Staletović, Beograd

12. Velimir Kleut, Batajnica

Priređivač nagradne igre – Vlada Republike Srbije, kontaktiraće sve srećne dobitnike već u nedelju, 18. marta i obavestiće ih o nagradama koje su osvojili, kao i o načinu preuzimanja.

Priređivač zadržava pravo da izvrši naknadnu proveru ispravnosti fiskalnih računa, odnosno slipova, kao i da li dobitnik ima pravo učešća u nagradnoj igri. Ukoliko se utvrdi kršenje pravila, učesniku čija je koverta izvučena biće uskraćeno pravo na nagradu, a nagrada će biti preneta u narednu nagradnu igru koju će priređivač organizovati.

Imena dobitnika biće objavljena u dnevnom listu „Politika“ u sredu, 21. marta, kao i na internet stranicama Vlade Republike Srbije www.srbija.gov.rs. Dobitnici nagrada dobiće uputstvo o preuzimanju nagrada u roku od 30 dana od dana objavljivanja u dnevnom listu „Politika“ dok je rok za preuzimanje nagrada 60 dana od dana objavljivanja dobitnika u „Politici“.

Sve koverte koje su pristigle na šaltere „Pošte Srbije“ do kraja radnog vremena, odnosno do termina predviđenih za pražnjenje poštanskih sandučića 16. marta, učestvuju u prvom izvlačenju.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga